Apple Pay görs nu tillgängligt för St1s kunder

St1 erbjuder idag sina kunder i Finland och Sverige Apple Pay som möjliggör mobila betalningar på ett enkelt, säkert och privat sätt att betala, som är snabbt och bekvämt.

Säkerhet och integritet är kärnan i Apple Pay. När en kund använder ett St1 Mastercard med Apple Pay, lagras de faktiska kortnumren inte på enheten eller på Apples servrar. I stället används Enhetens kontonummer som är unikt, krypterat och säkert lagrat i enhetens NFC chip. Varje transaktion är auktoriserad med en unik dynamisk engångs-säkerhetskod.

Det nya St1 Mastercard är nu tillgängligt för kunder i Finland och Sverige och utfärdas praktiskt taget omgående till kunden, efter ansökan och godkännande och kan då användas direkt med Apple Pay. Naturligtvis kommer kunderna också att få ett fysiskt kort. St1 Mastercard har ingen årsavgift.

"Vi är så glada över att vara bland de första i Finland och Sverige att erbjuda Apple Pay till våra kunder. Att kunna erbjuda våra kunder de främsta betaltjänsterna, som Apple Pay förbättrar kundernas upplevelse oerhört mycket, säger Kim Wiio, VD för St1 Nordic.

Apple Pay är enkelt att installera och användarna fortsätter att ta emot alla belöningar och fördelar som erbjuds med kredit- och betalkort. I butikerna fungerar Apple Pay med iPhone SE, iPhone 6 och senare och Apple Watch.

Online shopping i appar och på webbplatser som accepterar Apple Pay är lika enkelt som att använda fingeravläsning med Touch ID, så det behövs inte manuellt fyllas i långa kontonummer eller upprepade gånger skriva in frakt och faktureringsinformation. När du betalar för varor och tjänster i appar eller Safari, fungerar Apple Pay med iPhone 6 och senare, iPhone SE, iPad Pro, iPad Air 2 och iPad mini 3 och senare. Du kan också använda Apple Pay i Safari på vilken Mac som helst som introducerades i eller efter 2012 som använder macOS Sierra och bekräfta betalningen med iPhone 6 eller senare eller Apple Watch eller med Touch ID på den nya MacBook Pro.

 

För mer information om Apple Pay besök: http://www.apple.com/apple-pay

www.st1finance.fi, www.st1finance.se


För ytterligare information kontakta:
Hilde Wahl, VD, St1 Sverige AB, tel. +46 855 548 560
Kim Wiio, VD, St1 Nordic Oy, tel. +358 105 5711

 

St1 är ett nordiskt energibolag med visionen att vara den ledande producenten och försäljaren av CO2-medveten energi. St1 bedriver forskning och utveckling kring energilösningar som är såväl ekonomiskt lönsamma som miljövänliga. St1 består av två systergrupper; St1 Nordic och St1 Group. St1 Nordics fokus är bränslemarknaden i Finland, Sverige och Norge, samt att skapa nya möjligheter inom förnybar energi, som exempelvis avfallsbaserade avancerade etanolbränslen eller industriell vindkraft. Företaget har 1400 stycken St1- samt Shellstationer i Finland, Sverige och Norge. St1 Group fokuserar på oljeraffinering. Bolaget har idag huvudkontor i Helsingfors och 700 anställda i Finland, Sverige och Norge. St1 Group planeras fusionera med St1 Nordic den 31 december 2017. För mer information, se www.st1.eu.

arrow-right
Föregående
St1 plans to extend its advanced biofuels production into renewable diesel

17.07.17

Nästa
St1 utökar sin verksamhet med betalningstjänster inom finanssektorn

24.10.17

Mer intressant läsning

Se alla inlägg