St1s bensinstationer

Här hittar du enkelt information om våra obemannade stationer.

Hitta närmaste station

Att tanka billigt ska vara enkelt. Det är det på St1 och med vår kartfunktion hittar du enkelt till din närmaste St1-station. 

Om det inte finns någon St1-station på orten du sökt på så zoomar kartan ut så att du kan se vart närmaste station finns.

I kartfunktionen kan du även filtrera och enkelt hitta en passande station baserat på ditt drivmedel. Vi accepterar de vanligaste betal- och kreditkorten. 

Vilken station ligger nära dig?

Med vår kartfunktion hittar du enkelt en station nära dig eller på din resa.

Kvinna på St1-station

Om våra bensinstationer

På alla St1-stationer, med några få undantag, kan du tanka bensin, diesel och E85. Alltid till lågt pris. Du tankar enkelt och bekvämt med St1- eller Shellkort, vår nya app St1 Mobility eller med de vanligaste bank- och kreditkorten. St1 finns på runt 270 platser i Sverige, från Trelleborg i söder till Pajala i norr. Inkluderar vi Shellstationerna har du totalt 400 stationer att tanka på.  Din närmaste bensinstation hittar du enkelt via vår kartfunktion.

Alla St1-stationer är utrustade med moderna betalterminaler som uppfyller de senaste säkerhetskraven. Naturligtvis tankar du till ett lågt automatpris på alla St1-stationer i Sverige.

Mobiltelefon som snurrar med St1 Mobility på skärmen

Nu har vi lanserat St1 Mobility!

Ladda ner appen och genomför din första tankning så bjuder vi på en valfri biltvätt värde upp till 355 kr.