St1s bensinstationer

Här hittar du enkelt information om våra obemannade stationer

Hitta närmsta station

Att tanka billigt ska vara enkelt. Det är det på St1 och med vår kartfunktion hittar du enkelt till din närmaste St1-station. 

Om det inte finns någon St1-station på orten du sökt på så zoomar kartan ut så att du kan se vart närmaste bensinstation finns.

Filtrera enkelt på drivmedel för att hitta en passande station nära dig. Våra drivmedel gör det enkelt för dig att tanka och att tanka rätt. Du behöver bara svänga in till oss och välja det drivmedel som är avsett för din bil. 

Vilken station ligger nära dig?

Via vår kartfunktion hittar du alla våra stationer.

St1 bensinstation

Om våra bensinstationer

På alla St1-stationer, med några få undantag, kan du tanka bensin, diesel och E85. Alltid till lågt pris. Du tankar enkelt och bekvämt med St1- eller Shellkort, vår mobila betalningslösning FuelPay eller med de vanligaste bank- och kreditkorten. St1 finns på runt 270 platser i Sverige, från Trelleborg i söder till Pajala i norr. Inkluderar vi Shellstationerna har du totalt 400 stationer att tanka på.  Din närmaste bensinstation hittar du enkelt via vår kartfunktion.

Alla St1-stationer är utrustade med moderna betalterminaler som uppfyller de senaste säkerhetskraven. Naturligtvis tankar du till ett lågt automatpris på alla St1-stationer i Sverige.

FuelPay

''Det är magiskt enkelt att tanka på St1 med St1 Appen och FuelPay!''

Smarta betalningslösningar

På alla våra stationer kan du nu betala extra smidigt med din smartphone och FuelPay. Istället för att kliva ur bilen och betala tankningen med ditt kort öppnar du bara St1-Appen, väljer pump och godkänner betalning direkt appen. Sedan är det bara att tanka och åka. Kvittot och alla uppgifter om din tankning sparas i automatiskt så du har full koll. Säkert och smidigt, eller hur? 

St1 Mastercard

Vilka kort kan jag använda på stationerna?

Att tanka och betala med kort på en St1-station är lika enkelt som att ta ut kontanter från en bankomat – följ bara instruktionerna på skärmen. Vill du ha kvitto för du in kortet du tankat med igen. Hos oss kan du betala med svenska och norska St1-kort, Shellkort och de vanligaste bank- och kreditkorten.