St1s bensinstationer

Här hittar du enkelt information om våra obemannade stationer.

Hitta närmaste station

Att tanka billigt ska vara enkelt. Det är det på St1 och med vår kartfunktion hittar du enkelt till din närmaste St1-station. 

Om det inte finns någon St1-station på orten du sökt på så zoomar kartan ut så att du kan se vart närmaste bensinstation finns.

I kartfunktionen kan du även filtrera och enkelt hitta en passande station baserat på ditt drivmedel. Vi accepterar de vanligaste betal- och kreditkorten. 

Vilken station ligger nära dig?

Med vår kartfunktion hittar du enkelt en station nära dig eller på din resa.
På Shellstationerna i Sverige kan du också betala med St1-Appen och våra kort.

Vilken station ligger nära dig?

Här kan du tanka biogas

Kör hållbart med biogas - tanka skit, bananskal och fiskrens.
Välj bland mer än 180 tankställen, varav drygt 50 är St1 Biogas stationer.

Här kan du tanka biogas
Kvinna på St1-station

Om våra bensinstationer

På alla St1-stationer, med några få undantag, kan du tanka bensin, diesel och E85. Alltid till lågt pris. Du tankar enkelt och bekvämt med St1- eller Shellkort, vår mobila betalningslösning FuelPay eller med de vanligaste bank- och kreditkorten. St1 finns på runt 270 platser i Sverige, från Trelleborg i söder till Pajala i norr. Inkluderar vi Shellstationerna har du totalt 400 stationer att tanka på.  Din närmaste bensinstation hittar du enkelt via vår kartfunktion.

Alla St1-stationer är utrustade med moderna betalterminaler som uppfyller de senaste säkerhetskraven. Naturligtvis tankar du till ett lågt automatpris på alla St1-stationer i Sverige.

Hand håller en mobiltelefon med St1 app

''Det är magiskt enkelt att tanka på St1 med St1 Appen och FuelPay!''

Smarta betalningslösningar

På alla våra stationer kan du nu betala extra smidigt med din smartphone och FuelPay. Istället för att kliva ur bilen och betala tankningen med ditt kort öppnar du bara St1-Appen, väljer pump och godkänner betalning direkt appen. Sedan är det bara att tanka och åka. Kvittot och alla uppgifter om din tankning sparas i automatiskt så du har full koll. Säkert och smidigt, eller hur?