Enklare vardag med St1 Business-appen

Spar tid och pengar med St1 Företagskort

På St1 älskar vi företagslösningar som förenklar vardagen. Både för dig på kontoret som ansvarar för bilarna och för dig som tankar hos oss. Du som kör personbil, vans eller lätta lastbilar är varmt välkommen till St1s 270 stationer i Sverige.

Här tankar du till lågt automatpris direkt från pumpen. St1 Företagskort har ingen årsavgift, du väljer inköpskategori mm. Kortet gäller även på Shells stationer i Sverige, tillsammans blir det 500 stationer från norr till söder.

Om du behöver ett kort för tunga fordon rekommenderar vi Shell TruckDieselkortet. Läs mer på shell.se.  

yellow background and app

NYHET!

Allt ryms i vår nya St1 Business-app

Med St1s nyaste betalapp, St1 Business, kan du med St1 Företagskort förenkla din vardag. Anslut kortet via Mina sidor, bjud in föraren som ska tanka med kortet/appen. Klart!

När föraren har laddat hem St1 Business-appen och registrerat sig är det klart för tankning. Kör fram till pumpen, öppna appen och välj kort/bil som du ska tanka. Anger du mätarställning vid tankning är det supersmidigt att göra det i bilen via St1 Business-appen. Tanka från vald pump. Efter avslutad tankning kommer leveransnotan automatiskt till mobilen.

Med St1-appen hittar du också enkelt till nästa St1- eller Shellstation där du också kan tanka och betala med St1 Business-appen.

dator

Full koll hela vägen med Mina sidor

St1 Business Mina sidor är vårt digitala verktyg som ger dig full kontroll hela vägen. Här kan du spärra, beställa nya kort och koder. Du ser och har koll på betalningar, bränsleförbrukning och kostnader.

På Mina sidor kopplar du även kortet för mobil betalning via St1 Business-appen.

St1 Business Mina sidor är kostnadsfritt att använda och du ansluter dig snabbt och smidigt med BankID.

St1 Företagskort förenklar din vardag

0 kr

I årsavgift

100 %

Överblick med Mina sidor

2

Stationsnät - St1 och Shell

480

Tankbara ställen

Cowboy framför St1-station med ordet Låga broderat på ryggen på skinnjackan

Lågt automatpris på St1

När du tankar på St1 kan du vara trygg med att vi har konkurrenskraftiga priser direkt vid pumpen. Vi gör cirka 1 000 priskontroller dagligen. Priset på pumpen är det du betalar och du slipper tänka på listpriser på webben, rabatter och annat som fördyrar drivmedlet.

Prissättningen på våra stationer utgår från världsmarknadspriser på produkterna, valutakursen och den lokala konkurrensen på orten/området.

Ibland behöver du kanske tvätta bilen, köpa spolarvätska eller bara stanna och fika efter vägen. Varmt välkommen till Shells stationer där St1s kort och appar även gäller.

Image of a group of cows

Kör hållbart med biogas

Tanka skit, bananskal och fiskrens – är det möjligt? Ja, när man väljer att tanka biogas på någon av St1s Biogas-stationer. Rent konkret samlar vi in skit och förvandlar det till biogas. Det kan vara gamla matrester och koskit från gårdar som vi sedan bryter ner i en syrefri miljö. Gasen som uppstår blir biogas, resten blir biogödsel som sprids på gårdarnas åkrar. Alltså naturlig näring åt ekologisk mat.

Via oss kan du från Trelleborg i söder till Uppsala i norr tanka Biogas på runt 80-tal stationer. Betala kan du göra med ett St1 Biogas kort eller med de vanligaste bank- och kreditkorten. Självklart finns även en app för underlätta tankning och betalning.

Finns det skit så finns det hopp! Läs mer om biogas, vårt biogaskort och var du kan tanka vår hållbara biogas.

Forest from above

Kan ett energibolag vara miljökämpar?

Fråga oss och svaret är ett rungande JA. St1 och Shell rymmer mer än 100 års erfarenhet av att driva stationer och en obotlig nyfikenhet på framtiden. Från bränslen som inte påverkar vårt klimat till hur morgondagens smarta påfyllningsstationer ska se ut.

St1s vision: Att vara den ledande producenten och försäljaren av CO₂-medveten energi.

timelapse of st1 24 -7

Välkommen till St1 dygnet runt

Genom hela vår värdekedja pågår ständig aktivitet. Från den sena produktionen i vårt raffinaderi till morgonleveransen som rullar in på en kunddepå hela vägen till att du tankar bilen inför en kvällsrutt, på väg norrut med det färgglada norrskenet i backspegeln.

Ja, vid varje givet ögonblick får vi på St1 människor och företag i rörelse. Och genom att återinvestera i förnybara drivmedel, driver vi även energiomställningen och arbetar lika aktivt dygnet runt mot vår vision att vara den ledande producenten och försäljaren av CO₂-medveten energi. Så oavsett var du befinner dig, närsomhelst på dygnet, står vi redo att ta emot dig.