Bulkförsäljning Återförsäljare & direkt

St1s nya bioraffinaderi i Göteborg

Göteborgs Bioraffinaderi, ett samarbete mellan St1 och SCA, invigdes den 10 april 2024. I raffinaderiet produceras SAF och HVO vilket är två viktiga milstolpar i resan mot en mer hållbar energiproduktion.

St1 erbjuder ett brett sortiment av drivmedel och produkter för uppvärmning till åkerier, industri och andra storkunder. Med Bioraffinaderiets produktion av hållbara flygbränslen (SAF), Bio-Diesel (HVO), Bio-Nafta och Bio-LPG breddas vårt utbud. Den toppmoderna anläggningen är redo att revolutionera landskapet för förnybar energi.

Fueling a tanker

Bulkförsäljning från St1-depåer

Genom vårt förvärv av Shell har vi en lång erfarenhet och tradition av bulkleveranser av diesel och produkter för uppvärmning till industri- och storkunder i hela Sverige. Våra depåer finns från Luleå i norr till Malmö i Söder och även på Gotland. Hjärtat i vår verksamhet är St1 Refinery som finns på Hisingen väster om Göteborg.
Vi ligger också i framkant av tillverkning av förnybara drivmedel med egen tillverkning av biogas och etanol. Produktion av HVO från raffinaderiet i Göteborg startar vintern 2023/24.

Tankar en bil

Bulkleverans diesel, eldningsoljor, bensin och mer

Vår diesel är av miljöklass 1 och oftast producerad vid St1 Refinery i Göteborg. Vi erbjuder diesel i sommar och vinterkvalitet samt fler dieselprodukter som HVO, HVO100 och B0. Alla våra bulkprodukter finns under fliken drivmedel här på hemsidan. Sedan 2022 är vår distribution certifierad i enlighet med ISO 9000 och ISO 14000.

Munstycke för drivmedel

Har du egna anläggningar och/eller egna kunder?

På platser och i områden, där de större drivmedelsbolagen inte finns, finns ofta lokala stationskedjor eller regionala nätverk av drivmedelsstationer. Tack vare vår historik med Shell har vi haft nöjet att leverera drivmedel till fler stationer än våra egna. Även återförsäljare av bulkleveranser med egna lokala kunder köper och hämtar drivmedel och produkter för uppvärmning hos oss för leverans till sina kunder.

Kan ett energibolag vara miljökämpar? Fråga oss och svaret är ett rungande JA! Läs gärna mer om vår vision och om vår historia.

Kontakta oss

Kontakta gärna oss för att få reda på mer eller skicka din fråga till bransle@st1.se. För att få tillgång till St1 Online behöver du ha ett gällande prisavtal.

Välkommen att kontakta mig!

Jesper Nilsson

Business Area Manager Bulk Fuels
St1 Sverige AB

+46 73 074 8669
fornamn.efternamn@st1.com

Beställ enkelt via St1 Online

Via St1 Online beställer du enkelt och säkert din leverans. Här får du också en bra överblick över tidigare ordrar, betalningar och fakturor m.m.

Allmänna leveransbestämmelser