Jobba på St1

Gillar du förändring? Får du energi av att gå din egen väg? Då kan du vara vår nästa kollega – på kontoret i Sundbyberg eller på raffinaderiet i Göteborg.

Läs mer om våra lediga tjänster nedan.

Account Manager Marin till Göteborg

St1 Sverige AB söker nu en Account Manager Marin. Vill du vara en del av ett sammansvetsat försäljningsteam samt ha möjligheten att utvecklas i din roll och inom företaget? Då är detta rollen för dig!

Som Account Manager Marin kommer du ha ett nära samarbete med dina kollegor på Marinavdelningen. Tillsammans säljer ni drivmedel samt bulklösningar till företag inom den marina sektorn. Tjänsten är baserad i Göteborg och du kommer rapportera direkt till försäljningschef Marin. Inledningsvis kommer fokus ligga på interna rutiner och system, för att du på sikt ska kunna arbeta operativt tillsammans med dina kollegor, med målet att arbeta självständigt med frihet under ansvar. 

I denna roll kommer du samarbeta över avdelningsgränser, men även ha många externa kontaktytor gentemot kund. För att lyckas i rollen tror vi därför att du är flexibel, nyfiken och en lagspelare. Vi ser även att du är noggrann med en känsla för detaljer, samt besitter ett starkt affärsmannaskap.

Vi ser gärna att du har en akademisk utbildning inom ekonomi, logistik eller sjöfart och du behöver goda kunskaper i svenska och engelska. Du behöver ha arbetslivserfarenhet av försäljning B2B och det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från den marina branschen.

Välkommen med din ansökan till Säljpoolen som vi samarbetar med i denna rekrytering.

Chef Kundservice till ST1 i Stockholm

St1 Sverige AB söker nu en Chef till vår Kundservice. Vill du jobba i en nyckelroll med fokus på kunder, utveckling och ledarskap är detta jobbet för dig!

Som Chef Kundservice är du ytterst ansvarig för Kundservice-teamets arbete. Genom ett effektivt och utvecklande arbetssätt främjar du medarbetarna och ger dem rätt förutsättningar för att klara av sina arbetsuppgifter. Du ansvarar initialt för tre gruppledare och det blir din uppgift att tillsammans med gruppledarna rita kartan för hur arbetet ska se ut framåt.

För att lyckas i rollen behöver du ha erfarenhet som chef från en liknande roll och känna dig trygg med att leda personal. Du förstår värdet i att vara delaktig i medarbetarnas utmaningar och har ett vägledande, stöttande förhållningssätt. Att vara ansvarstagande är en självklarhet för dig och du trivs med varierade arbetsuppgifter. Du brinner för kundservice och engageras av att ge trevligt bemötande.

Vi ser gärna att du har någon form av högskoleutbildning. Det är även meriterande om du har arbetat i Salesforce, samt har tidigare erfarenhet från kort- och betallösningar eller transaktionshantering. 

Välkommen med din ansökan till TNG som vi samarbetar med i denna rekrytering.

Är du vår nya Projektingenjör / Konstruktör?

Du kommer att tillhöra projektavdelningen, ett team av projektingenjörer och konstruktörer, som i huvudsak genomför projekt vars främsta målsättning att förbättra säkerhet, tillförlitlighet och effektivitet på våra anläggningar.
Som projektingenjör kommer du att jobba med konstruktion och att driva projekt i nära samarbete med dina kollegor på avdelningen och med andra avdelningar inom raffinaderiet. Du ansvarar för att, tillsammans med projektchefen, säkerställa att projekten är lönsamma, levereras i tid och håller god kvalitet.

Spontanansökan

Vill du vara med på vår resa? 

Vi ser fram emot din ansökan!

Spontanansökan till raffinaderiet i Göteborg.

Ange vad du är intresserad av att jobba med i fritextrutan på ansökningssidan.

arrow-left
Hej, vill du ställa en fråga? Öppen chatt