Jobba på St1

Gillar du förändring? Får du energi av att gå din egen väg? Då kan du vara vår nästa kollega – på kontoret i Sundbyberg eller på raffinaderiet i Göteborg.

Läs mer om våra lediga tjänster nedan.

Affärschef Biltvätt & tjänster till St1 Sverige AB

St1 Sverige AB söker nu en Affärschef Biltvätt & tjänster som kommer att ha en avgörande roll i att erbjuda konsumenter en bekvämlighetslösning för Biltvätt på våra Marknadsplatser. Vill du vara en nyckelspelare i St1 Sverige AB:s nya destinationsmål uppmanar vi dig att läsa vidare!

Som Affärschef Biltvätt & tjänster får du en avgörande roll i att säkra kundlöftet och lönsamhet i vårt Retail-erbjudande, där du utvecklar och driver ditt ansvarsområde i linje med verksamhetens övergripande strategier för att säkra konkurrenskraft och attraktion på marknaden. Du utvecklar St1-affären genom att aktivt initiera och genomföra försäljningsdrivande aktiviteter för att skapa kundnytta och lönsamhet.

Du har ett helhetsansvar för Biltvättsaffären, gör analyser och genomför löpande utvärderingar och förbättringsarbete. Du håller dig uppdaterad kring trender och strategier på marknaden för att säkra att vi ständigt utvecklar affären med kunden i fokus. Du har ett gott affärssinne och gillar att arbeta strategiskt och långsiktigt, likväl som du tar fullt operativt ansvar för produkt och lönsamhet hela vägen ut till kund. Det innefattar allt från etableringsstrategier, investeringar, prissättning, betallösningar, produktval, marginaler, leverantörsavtal, marknadsföring, skötsel och reklamationer.

Du ansvarar även för tjänster som erbjuds på våra marknadsplatser såsom bil- och släputhyrning samt gasol. St1 utvecklar ständigt nya affärer och din roll ansvarar i förlängningen för tillkommande automatiserad biltvättsverksamhet, laddstolpar för elfordon, samt eventuellt annan tillkommande verksamhet.

Du rapporterar till Regionchef inom St1 Sverige och rollen utgår från vårt kontor i Sundbyberg.

Välkommen med din ansökan till Academic Search som vi samarbetar med i den här rekryteringen.

Drifttekniker / Processoperatör

Raffinaderiet står nu inför en serie av investeringar i sin omställning till produktion av förnybara bränslen. Just nu pågår projektering av ett av våra kommande tillskott på raffinaderiet, en produktionsanläggning för tillverkning av biodiesel. Anläggningen är ett av våra första stora steg mot visionen att bli den ledande producenten av CO2-medveten energi och resan dit har bara börjat!

Nu söker vi på ST1 Refinery dig med några års erfarenhet av driftteknik och med stor framåtanda, driv och engagemang! Är du intresserad av att gå in i en roll där du erbjuds utbildning och utveckling? Här får du arbeta med kontroller, rondering, skötsel och styrning av process- samt tankanläggningar. I samband med jobbet erbjuder vi dig internt en löpande utvecklingsperiod de första tre åren med möjlighet att växa och utvecklas som en grym drifttekniker!

Varmt välkommen med en ansökan om du är intresserad av att jobba i vår spännande raffinaderidrift!

Spontanansökan

Vill du vara med på vår resa? 

Vi ser fram emot din ansökan!

Spontanansökan till raffinaderiet i Göteborg.

Ange vad du är intresserad av att jobba med i fritextrutan på ansökningssidan.