Jobba på St1

Gillar du förändring? Får du energi av att gå din egen väg? Då kan du vara vår nästa kollega!

Vi har kontor i Bromma och i Malmö och driver ett raffinaderi i Göteborg. Vi har bland annat även ett antal depåer från Malmö i syd till Luleå i norr.

Drifttekniker / Processoperatör

St1:s raffinaderi är i uppstarten av sin omställning till produktion av förnybara bränslen. Just nu pågår bygget av ett av våra kommande tillskott på raffinaderiet, en produktionsanläggning för tillverkning av biodiesel. Anläggningen är ett av våra första stora steg mot visionen att bli den ledande producenten och säljaren av CO2-medveten energi och resan dit har bara börjat.

För att kunna fortsätta resan söker vi nu dig som vill följa med oss på vägen. Har du erfarenhet av eller utbildning inom driftteknik eller närliggande område och dessutom engagemang och en vilja att lära? Då är du rätt person för oss!

Lönespecialist till St1 Refinery

Är du en erfaren lönespecialist som vill vara med på vår digitaliseringsresa med många spännande projekt framöver? Vill du dessutom dela företagets vision om att vara den ledande producenten och försäljaren av CO2-medveten energi? Då kan detta jobb vara något för dig! 

Som lönespecialist kommer du att bli en värdefull resurs på företaget. Du kommer snabbt känna av att klimatet är prestigelöst och lösningsorienterat och du får chansen att göra det du brinner för – hantera lön från ax till limpa. 

Senior inköpare till St1 Refinery AB

Vi har många spännande projekt framöver och vi söker dig som kommer bli en värdefull resurs för teamet och för företaget. Du kommer snabbt känna av att klimatet är prestigelöst och lösningsorienterat och du får chansen att göra det du brinner för – hantera inköp på både operationell och strategisk nivå.

Vi söker dig som har flera års erfarenhet av inköpsarbete, både från det operationella perspektivet och den strategiska planeringen. Exempelvis kan du tidigare ha arbetat som inköpare, inköpschef, inköpsassistent, supply chain specialist eller en annan närliggande roll.  Erfarenhet från processindustrin, lagerverksamhet och logistik är meriterande men inget krav. Kännedom om lagar och regler inom inköp ser vi som en självklarhet. Du behöver ha goda kunskaper i ekonomi och behärskar svenska och engelska i tal och skrift. 

Chef för roterande avdelningen, St1 Refinery

Har du erfarenhet av roterande utrustning och en högskoleutbildning med inriktning maskinteknik samt är redo för nästa utmaning i arbetslivet? Vi söker nu en chef till vår roterande avdelning på St1 Refinery AB. 

Rollen som Chef för Roterande avdelningen
Som chef för roterande avdelningen har du det övergripande ansvaret för vår roterande utrustning. Tjänsten ingår i underhållsavdelningen och du rapporterar direkt till vår Underhållschef. I arbetsuppgifterna ingår att budgetera, planera och samordna, både förebyggande och avhjälpande underhåll. På avdelningen arbetar en underhållsingenjör, en koordinator samt tio tekniker som du kommer att ansvara för.

Vi söker nu en teknisk kompetensutvecklare

På Raffinaderiet är vi drygt 250 anställda och tillsammans med våra entreprenörer och konsulter kan vi ibland vara minst det dubbla. Raffindateriet körs tryggt 24/7 av våra duktiga medarbetare. Som kompetensutvecklare kommer du att tillhöra vår driftavdelning. Komptensutvecklaren arbetar med utbildning, kompetenskartläggning och utveckling av personalen inom driftorganisationen. Du kommer vara en viktig del i att stödja chefer inom driften med utveckling och utbildning av personalen i syfte att skapa medarbete som på ett säkert sätt kan drifta raffinaderiets anläggningar.

Projektingenjör

Du kommer att tillhöra raffinaderiets konstruktionsavdelning, ett team av projektingenjörer och konstruktörer, som i huvudsak genomför projekt med främsta målsättning att förbättra säkerhet, tillförlitlighet och effektivitet på våra anläggningar. 

Som projektingenjör kommer du att arbeta med konstruktion och att driva projekt i nära samarbete med dina kollegor på avdelningen samt med andra avdelningar inom raffinaderiet. Du ansvarar för att, tillsammans med projektchefen, säkerställa att projekten är lönsamma, levereras i tid, inom budget och håller god kvalitet. 

Turnaround Manager / Stoppchef till St1 Refinery

Rollen som Turnaround Manager på St1
Som Turnaround manager leder och ansvarar du för arbetet med våra anläggningars återkommande revisionsstopp. Tjänsten är placerad på underhållsavdelningen och rapportering sker direkt till Underhållschefen.

I arbetsuppgifterna ingår att budgetera, planera, förbereda och samordna alla arbeten som ska genomföras i samband med våra revisionsstopp. Arbetet är varierande med stor möjlighet till att påverka tjänstens upplägg och utformande tillsammans i dialog med Underhållschefen.

Franchisetagare Bottnaryd

Till Välkommen in-butiken vid Shell-stationen i Bottnaryd i Jönköping, söker vi nu en driven, service-minded och hjärtlig franchisetagare som utan tvekan kan ställa sig bakom St1’s värdeord; kvalitet, familjärt, omhändertagande och lustfyllt. Ett modernt nytt koncept med fokus på service, avkoppling och matupplevelser kommer under de närmsta åren att rullas ut på samtliga butiker vid Shells drivmedelsanläggningar.  Vill du vara med på resan att skapa framtidens destination för människan på väg, uppmanar vi dig att läsa vidare!

Franchisetagare Arvika

Till butiken vid Shell-stationen i Arvika, söker vi nu en ny franchisetagare. Butiken är ombyggd enligt det nya och moderna PLOQ-konceptet. Vi söker en driven, service-minded och hjärtlig franchisetagare som utan tvekan kan ställa sig bakom St1’s värdeord; kvalitet, familjärt, omhändertagande och lustfyllt. Vill du vara med på resan att skapa framtidens destination för människan på väg, uppmanar vi dig att läsa vidare!

Senior Key Account Manager CRT företagsmarknad

Till vårt CRT team söker vi nu en Senior Key Account Manager som jobbar med direktförsäljning mot större kunder inom transportbranschen. Vi är en del av St1 Företagsmarknad med totalt 12 medarbetare varav hälften jobbar från St1s kontor i Bromma. Som Senior Key Account Manager kommer du ha en nyckelroll i att hjälpa de större transportföretagen att lösa sitt energibehov med fokus på omställning till förnybara produkter.

Key Account Manager Företagsmarknad

Vi växer kraftigt och söker nu en Key Account Manager med inriktning mot industri och återförsäljare. I rollen har du stora möjligheter att vara med och bidra till den cirkulära omställning som sker på industrisidan. I rollen har du bland annat ansvar för att självständigt ansvara för nyrekrytering och aktivering av kunder och avtal samt uppföljning av dessa, planera och genomföra aktiviteter för att uppnå bolagets mål och arbeta med att utveckla St1:s erbjudande till stora industrikunder.

Bolagsjurist

Vi söker en bolagsjurist med inrikting affärsjuridik och compliance. I rollen som bolagsjurist hos oss kommer du att stödja verksamheten inom många olika affärsjuridiska områden med fokus mot kommersiella avtal och regulatoriskt arbete. Du har en central roll i bolaget och arbetar nära St1s samtliga affärsområden i Sverige och i de övriga nordiska länderna.

Produktionschef

Söker du en spännande karriär inom biogasproduktion? Vi söker en självgående och driven produktionschef som vill leda det tekniska arbetet mot en expansiv framtid. Du kommer få en bred roll där du leder teknik- och förvaltningsarbetet inom enheten, ger det stöd och support som anläggningarnas driftorganisationer behöver samt leder och ansvarar för enhetens arbete inom miljö och arbetsmiljö. 

Franchisetagare Stenungsund

Till Välkommen in-butiken vid Shell-stationen i Stenungsund, norr om Göteborg, söker vi nu en driven, service-minded och hjärtlig franchisetagare som utan tvekan kan ställa sig bakom St1’s värdeord; kvalitet, familjärt, omhändertagande och lustfyllt. Ett modernt nytt koncept med fokus på service, avkoppling och matupplevelser kommer under de närmsta åren att rullas ut på samtliga butiker vid Shells drivmedelsanläggningar.  Vill du vara med på resan att skapa framtidens destination för människan på väg, uppmanar vi dig att läsa vidare!

Laboratorieingenjör

I rollen som laboratorieingenjör förväntas du utföra olika analysmetoder effektivt och säkert. Rollen är en viktig och avgörande del i produktionskedjan.

Som laboratorieingenjör kommer du arbeta med att utföra bränsle- och vattenanalyser i laboratorium utrustat med bland annat GC, HPLC, AA, X-ray, ICP samt speciell instrumentering för att kunna utföra petroleum-och miljöanalyser. Du kommer utföra viktiga analyser för både produktionsavdelningen och depåer runt om i Sverige, vilket innebär att jobbet du utför alltid förväntas vara av hög kvalité.

Arbetet innebär både rutin- och problemlösande uppdrag där du kommer att få användning av både dina praktiska och teoretiska kemikunskaper. Du kommer att ges möjlighet att specialisera dig inom ett eller flera av dessa områden.

Vi söker engagerade elektriker / eltekniker till Göteborg

I rollen som elektriker / eltekniker rapporterar du till avdelningschef för El & Automation, där arbetsgruppen består av både elektriker, elingenjörer samt styrsystemsingenjörer. Arbetet som elektriker är placerat i vår underhållsorganisation som totalt består av ca 70 anställda och inhyrda entreprenörer. Du arbetar med nya investeringsprojekt och underhållsprojekt, både självständigt och i nära samarbete med dina kollegor inom andra discipliner.

Utbildning och kompetensutveckling sker både internt och externt.

Din roll och dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att montera elektrisk utrustning, kontrollera, underhålla och reparera el och automatikutrustningar i vår anläggning. I arbetets art kommer du att arbeta med både hög- och lågspänning.

Underhållstekniker / Instrumenttekniker till St1 Raffinaderi

Har du erfarenhet och/eller utbildning inom elektronik, styr- och reglerteknik eller automation och är redo för nästa utmaning? Trivs du i en atmosfär där det är högt i tak och där du faktiskt kan påverka? Då har vi jobbet för dig!

Som underhållstekniker / instrumenttekniker hos oss kommer du att ingå i ett sammansvetsat team beståendes av instrumenttekniker och instrumentingenjörer. Här möts du av ett varierande och självständigt arbete som bland annat inkluderar felsökning, reparation och underhåll av fältbaserad instrumentutrustning av olika typ/fabrikat, samt på våra datorbaserade instrumentsystem. Även nymontage av instrumentutrustning och arbete med analysinstrumentering förekommer. Preventivt underhåll blir också en allt större del av vårt dagliga arbete.
När erforderlig raffinaderikompetens är uppnådd ingår beredskap i tjänsten.

Bli franchisetagare i det nya PLOQ-konceptet i anslutning till Shell, Värmdö

Vi söker nu en Franchisetagare till Ploq på Värmdö som vill vara med på resan att skapa framtidens destination för människan på väg.

Bli franchisetagare i butikskoncept i anslutning till Shell, Viareds vägen i Borås

Ett modernt nytt koncept med fokus på service, avkoppling och matupplevelser kommer under de närmsta åren att rullas ut på samtliga butiker vid Shells drivmedelsanläggningar. Till Välkommen in-butiken vid Shell-stationen på Mölndalsvägen i Göteborg söker vi nu en driven, service-minded och hjärtlig franchisetagare som utan tvekan kan ställa sig bakom St1’s värdeord; kvalitet, familjärt, omhändertagande och lustfyllt. Vill du vara med på resan att skapa framtidens destination för människan på väg, uppmanar vi dig att läsa vidare!

Bli franchisetagare i butikskoncept i anslutning till Shell, Mölndalsvägen i Göteborg

Ett modernt nytt koncept med fokus på service, avkoppling och matupplevelser kommer under de närmsta åren att rullas ut på samtliga butiker vid Shells drivmedelsanläggningar. Till Välkommen in-butiken vid Shell-stationen på Mölndalsvägen i Göteborg söker vi nu en driven, service-minded och hjärtlig franchisetagare som utan tvekan kan ställa sig bakom St1’s värdeord; kvalitet, familjärt, omhändertagande och lustfyllt. Vill du vara med på resan att skapa framtidens destination för människan på väg, uppmanar vi dig att läsa vidare!

Bli franchisetagare i butikskoncept i anslutning till Shell, Västra Frölunda

Ett modernt nytt koncept med fokus på service, avkoppling och matupplevelser kommer under de närmsta åren att rullas ut på samtliga butiker vid Shells drivmedelsanläggningar. Till Välkommen in-butiken vid Shell-stationen i Västra Frölunda söker vi nu en driven, service-minded och hjärtlig franchisetagare som utan tvekan kan ställa sig bakom St1’s värdeord; kvalitet, familjärt, omhändertagande och lustfyllt. Vill du vara med på resan att skapa framtidens destination för människan på väg, uppmanar vi dig att läsa vidare!

Spontanansökan

Vill du vara med på vår resa? 

Vi ser fram emot din ansökan!
Spontanansökan till raffinaderiet i Göteborg.
Ange vad du är intresserad av att jobba med i fritextrutan på ansökningssidan.