Jobba på St1

Gillar du förändring? Får du energi av att gå din egen väg? Då kan du vara vår nästa kollega – på kontoret i Sundbyberg eller på raffinaderiet i Göteborg.

Läs mer om våra lediga tjänster nedan.

Cyber Security Engineer

St1 Business Technology is a great place to put existing skills into action and to learn and develop those even further. You will have a unique hands-on possibility to make real impact by developing our tools and processes in an environment of multiple vendors, technologies and business domains.

Arbetsmiljöingenjör Göteborg St1 Refinery AB

Som arbetsmiljöingenjör hos oss kommer du att ingå i ett team på fyra personer som leds av vår miljö- och arbetsmiljöchef. Tjänsten är placerad på vårt raffinaderi som är beläget på Hisingen precis vid Älvsborgsbron.

I rollen ansvarar du för frågor gällande arbetsmiljö, hälsa och säkerhet, och genom ditt arbete och engagemang har du möjlighet att påverka beslut inom organisationen i dessa områden.

 

St1 - Chef Sortiment & Inköp

Är du en passionerad ledare med bakgrund inom sortiment och inköp? St1 driver butikerna intill Shell (Välkommen in! och PLOQ) och söker nu Chef för sortiment och inköp till butiksverksamheten. Vill du vara med och göra livet på väg mer lustfyllt? Ett stopp som inte bara är ett nödstopp, utan en paus värd en omväg med riktigt bra mat, kaffe och service? Sök dig då till oss!

Välkommen med din ansökan till Academic Search som vi samarbetar med i den här rekryteringen.

Etablerare till St1 Sverige AB

St1 Sverige AB söker nu en Etablerare som ska hitta nya lägen för vår verksamhet. Vill du vara en nyckelspelare i St1:s nya destinationsmål uppmanar vi dig att läsa vidare!

I rollen som Etablerare arbetar du självständigt med fokus på att hitta lägen för nyetableringar inom vår verksamhet, men du ingår även i ett engagerat och stöttande team som tillsammans jobbar utifrån St1:s strategi för tillväxt. Rollen utgår från St1 Sverige AB:s kontor i Stockholm, men ditt arbetsfält är hela landet med fokus på storstadsregionerna, Stockholm, Göteborg, och Malmö men också kring huvudvägarna i landet. Vi tror att det är där du finner de största och mest intressanta möjligheterna.

För att lyckas i rollen tror vi att du är en öppen, prestigelös och trygg person som är bra på att bygga långsiktiga relationer såväl externt som internt. Du är inte rädd för att bryta ny mark och tar en självklar plats som en av kulturbärarna för St1:s framtidsresa.

Välkommen med din ansökan till Academic Search som vi samarbetar med i den här rekryteringen.

IT Project Manager to St1

Du som är sugen på nya utmaningar i ett växande företag baserat i Norden och vill utvecklas tillsammans med oss - är du vår nya kollega?
Vi förstärker nu vårt nordiska BT-team (Nordic Business Technology) och söker Projektledare inom IT till St1.
Som projektledare är din främsta uppgift att leda och säkerställa framgångsrikt genomförande av IT-projekt, enstaka eller flera parallella, projekt som stödjer St1:s vision att vara den ledande producenten och säljaren av CO2-medveten energi och tillför värde såväl till bolaget som till våra kunder.

Välkommen med din ansökan till Poolia som vi samarbetar med i den här rekryteringen.

Logistikchef till St1 Sverige AB

Till logistikavdelningen söker vi nu en kollega som ska leda logistikteamet mot våra mål.  Vi står inför nya och spännande utmaningar från och med hösten och hoppas att du vill vara med oss på resan.

I ditt dagliga arbete har du nära samarbete med såväl kollegorna i teamet, som olika funktioner i bolaget och våra externa samarbetspartners åkerierna. Du ansvarar bland annat för att ingångna avtal och mål uppfylls, hela tiden med stort fokus på säkerhet, lönsamhet, kvalitet och miljö.  

Välkommen med din ansökan till Addilon som vi samarbetar med i den här rekryteringen.

Drifttekniker / Processoperatör

Raffinaderiet står nu inför en serie av investeringar i sin omställning till produktion av förnybara bränslen. Just nu pågår projektering av ett av våra kommande tillskott på raffinaderiet, en produktionsanläggning för tillverkning av biodiesel. Anläggningen är ett av våra första stora steg mot visionen att bli den ledande producenten av CO2-medveten energi och resan dit har bara börjat! 

Nu söker vi på ST1 Refinery dig med några års erfarenhet av driftteknik och med stor framåtanda, driv och engagemang! Är du intresserad av att gå in i en roll där du erbjuds utbildning och utveckling? Här får du arbeta med kontroller, rondering, skötsel och styrning av process- samt tankanläggningar. I samband med jobbet erbjuder vi dig internt en löpande utvecklingsperiod de första tre åren med möjlighet att växa och utvecklas som en grym drifttekniker!

Varmt välkommen med en ansökan om du är intresserad av att jobba i vår spännande raffinaderidrift!

Projektchef

Du kommer att ansvara för raffinaderiets nya projektavdelning. Avdelningens huvudfokus är att utreda och utföra projekt som riktar sig mot förbättrad arbetsmiljö, miljö, säkerhet och energieffektivitet inom verksamheten. I tillägg till dessa, ansvarar avdelningen för raffinaderiets CAPEX- och MoC-process, där du säkerställer hög kvalitet genom processens alla steg. 

Som chef har du personalansvar för avdelningens projektingenjörer samt arbetsledning för inhyrda konsulter. Inom avdelningen samarbetar ni i stor grad internt, men också med andra avdelningar inom raffinaderiet. Du ansvarar för att säkerställa att projekten är lönsamma, levereras i tid och håller god kvalitet.

Spontanansökan

Vill du vara med på vår resa? 

Vi ser fram emot din ansökan!

Spontanansökan till raffinaderiet i Göteborg.

Ange vad du är intresserad av att jobba med i fritextrutan på ansökningssidan.