Jobba på St1

Gillar du förändring? Får du energi av att gå din egen väg? Då kan du vara vår nästa kollega – på kontoret vid Bromma Blocks eller på raffinaderiet i Göteborg.

Läs mer om våra lediga tjänster nedan.

Communications Manager till St1

Nu söker St1 en Communication Manager för Sverige som kommer att tillhöra den nordiska Corporate Communications teamet som är en del av St1 Nordics Sustainability and Future Business.  
Kommunikationsteamet arbetar nära St1s Public Affairs teamet och stödjer hela koncernen i kommunikationsbehoven längs hela värdekedjan och genom energiomställning.

Sommarjobb på St1 Refinery 2023

Söker du ett spännande och utvecklande sommarjobb 2023?
Då har du hittat rätt - varmt välkommen att söka till oss på St1 Refinery AB!

Vår vision är att vara den ledande producenten av CO2-medveten energi. Vi är en bransch står inför några av världens tuffaste miljöutmaningar och med 1500 obemannade och bemannade stationer i Norden och eget raffinaderi har vi både möjligheten och viljan att ta ansvar och hitta lösningar som bidrar till förändring! Vår förändringsresa har bara börjat, vill du vara med?

Processingenjör till St1 Refinery Göteborg

Är du öppen för nya utmaningar och vill ansluta dig till St1-familjen?

Som processingenjör kommer du att tillhöra vår processtekniska avdelning, som är ett team av processingenjörer som ger service och teknisk rådgivning till övriga funktioner på raffinaderiet. Du kommer tilldelas ett ansvarsområde inom vilket du ansvarar för daglig optimering, utredningar och framtida projekt.

Distriktchef, Convenience Retail, Stockholm Norr

Vi söker en driven, service-minded och självständig person som utan tvekan kan ställa sig bakom St1’s Culture of growth och värdeorden; Familjärt, Omhändertagande, Lustfyllt och Kvalitet inom CR. Vill du vara med på resan att skapa framtidens destination för människan på väg, uppmanar vi dig att läsa vidare.

Economic Models Coordinator

Är du en analytisk person med ingenjörsbakgrund som trivs med att jobba med optimering och planering?

Vi på St1 Refinery behöver dig! Vi håller på med ett stort arbete inom omställning till förnyelsebara bränslen och har behov av dig som vill axla rollen som Economic Models Coordinator. Det är en nygammal roll som vi har insett är mycket viktig i vår fortsatta resa.

Affärsutvecklare med inköps- och portföljansvar till St1 BioGas i Malmö

Brinner du precis som vi för utvecklingen av förnybar energi och vill arbeta i en central roll där du får vara med att påverka – och verkligen göra skillnad på riktigt? Vill du arbeta tillsammans med engagerade människor som besitter mycket kunskap om kretsloppet och vet hur vi bäst bidrar till hela värdekedjan? Skulle du säga att du är minst lika skicklig på att analysera siffror som du är på att förhandla och tänka kreativt för att utveckla affären tillsammans med kunder, kollegor och leverantörer?  Vill du arbeta på ett av de ledande bolagen i branschen för utvecklingen av biogas?

Vi letar just nu efter vår nya Affärsutvecklare med inköps- och portföljansvar till vårt kontor i Malmö. Hoppas du vill hänga med oss på vår resa!

Projektingenjör

Tycker du att byggprojektledning är det roligaste du vet? Vill du arbeta självständigt i en roll med stort ansvar och mandat? Vill du bygga stort som smått i ett händelserikt bolag med många givande samarbeten?  Sök då denna tjänst, 

Marketing Manager CRM & Customer Loyalty

Vi söker nu en erfaren och driven kollega till marknadsavdelningen som ska fortsätta St1s viktiga arbete med att stärka relationen till sina kunder. Med bland annat Salesforce till din hjälp, skapar du allt från relevant kommunikation till kundorienterade lösningar som underlättar kunders vardag för att de ska välja St1 om och om igen.

Instrumenttekniker till Göteborg

Vi söker en Instrumenttekniker med stort intresse av automation till vårt raffinaderi i Göteborg
Har du erfarenhet och/eller utbildning inom elektronik, styr- och reglerteknik eller automation och är redo för nästa utmaning?
Trivs du i en atmosfär där det är högt i tak och där du faktiskt kan påverka? Då har vi jobbet för dig!

Som instrumenttekniker hos oss kommer du att ingå i ett sammansvetsat team beståendes av instrumenttekniker, elektriker och styrsystemingenjörer. Här möts du av ett varierande och självständigt arbete som bland annat inkluderar felsökning, reparation och underhåll av fältbaserad instrumentutrustning av olika typ/fabrikat, samt på våra datorbaserade instrumentsystem.

Drifttekniker / Processoperatör Göteborg

Är du vår nästa Drifttekniker / Processoperatör
Vi söker flera medarbetare till vårt driftteknikergäng i Göteborg! 
St1:s raffinaderi är i uppstarten av sin omställning till produktion av förnybara bränslen. Just nu pågår bygget av ett av våra kommande tillskott på raffinaderiet, en produktionsanläggning för tillverkning av biodiesel. Anläggningen är ett av våra första stora steg mot visionen att bli den ledande producenten och säljaren av CO2-medveten energi. Och resan dit har bara börjat.

St1 söker skötselföretag till St1 i Skellefteå

Du kommer genom dokumenterande servicebesök att säkerställa funktionalitet, skötsel, skyltning och se till att marknadsplatsen följer våra visuella riktlinjer samt lagliga krav. Du kommer ansvara för drift och underhåll av en St1 automatstation i Skellefteå.  Lämplig utgångsort är Skellefteå.

Vi söker dig som är målinriktad, engagerad, har tekniskt intresse, praktisk läggning och mycket god datorvana. Du är noggrann och serviceinriktad. Självklart är det också viktigt att du, liksom vi, har ett stort kundfokus.

Du genomför detaljerade egenkontroller av stationen som säkerhetsställer att all utrustning är funktionell och att säkerhetskrav uppfylls. Vi har ett stort fokus på att våra stationer ska vara rena och inbjudande för våra kunder. Ett öga för detaljer och en stolthet i att sköta våra stationer med omsorg är viktigt för både dig och oss.

Du driver verksamheten i egen rörelse på uppdrag av St1. Kanske driver du redan idag ett mindre eget företag och söker efter ett komplement. Du har redan idag tillgång till en servicebil. Det är också viktigt att du som driver rörelsen är den som är skötselansvarig och utför servicebesöken på stationerna, därför är uppdraget oftast mest lämpat för ett enmansföretag med möjlighet till att ta in en vikarierande skötselansvarig vid behov.

Hoppas du vill följa med oss på resan mot en fossilfri framtid & ett spännande uppdrag inom ditt område.

Läs gärna mer om oss på https://www.st1.se/medarbetare-karriar där du även hittar den här och fler jobbannonser.

Senast 1 december behöver vi få din ansökan via e-post. Skriv Skötselföretag Skellefteå i ämnesraden och skicka en e-post till andre.westman@st1.com som är ansvarig Distriktschef. Bifoga ett personligt brev samt gärna referenser.

St1s vision är att vara den ledande producenten och försäljaren av CO2-medveten energi. Målet är att utveckla och erbjuda nya, förnybara bränslen och moderna lösningar som minskar klimatpåverkan. Därför är miljöarbetet St1s mest prioriterade område. I Sverige driver vi drivmedelsstationer under varumärkena St1 och Shell. Vi har också ett eget raffinaderi som finns i Göteborg. I din vardag har du främst kontakt med ansvarig distriktschef.

Spontanansökan

Vill du vara med på vår resa? 

Vi ser fram emot din ansökan!
Spontanansökan till raffinaderiet i Göteborg.
Ange vad du är intresserad av att jobba med i fritextrutan på ansökningssidan.