Jobba på St1

Gillar du förändring? Får du energi av att gå din egen väg? Då kan du vara vår nästa kollega – på kontoret i Sundbyberg eller på raffinaderiet i Göteborg.

Läs mer om våra lediga tjänster nedan.

Projektledare till St1 Sverige AB

Vi på St1 har och behöver drivna, kunniga och engagerade medarbetare. Som projektledare i Bygg- och underhållsavdelningen hos oss har du till uppgift att jobba med ny- och ombyggnadsprojekt på våra stationer.

Bygg- och underhållsavdelningen ansvarar för att stationerna alltid är moderna och funktionella och utformade enligt konstens alla regler. I rollen driver du självständigt flera projekt parallellt och i olika faser. Om- och nybyggnationer kan se olika ut baserat på krav och tillstånd för de olika projekten eftersom bolaget har både bemannade och obemannade stationer.

De personliga egenskaperna är viktiga för oss. Vi söker dig som är engagerad och duktig på att planera, genomföra och följa upp de projekt du driver. Du har en personlig drivkraft och ett stort mått av integritet parad med nytänkande och professionalism. 

Välkommen med din ansökan till Manpower/Experis som vi samarbetar med i den här rekryteringen.

Försäljningschef till St1 Sverige AB

Är du en målinriktad person som drivs av resultat? Vill du vara med och skapa framtidens destinationsmål? Då har vi på St1 Sverige AB jobbet för dig!

Convenience Retail- verksamheten är strategiskt viktig för St1 i framtiden och utgör ett spännande område för nytänkande och bidrag till företagets strategier och affärsmål. Nu tillsätter vi en ny roll som Försäljningschef. Som Försäljningschef utvecklar du St1-affären genom att aktivt initiera och genomföra försäljningsdrivande aktiviteter, samt skapa operationell excellens ute i butikerna. Till din hjälp har du ett team på fem Distriktschefer som i sina roller arbetar som affärspartner till uppemot 25 franchisetagare vardera. Vi tror att du som söker rollen har ett tydligt och naturligt ledarskap där du prioriterar och leder med stort engagemang.

Du utgår från St1 Sverige AB:s kontor i Sundbyberg och kommer att ha ett tätt samarbete med Distriktscheferna runt om i Sverige, vilket innebär att du förväntas resa i tjänsten och vara delaktig på fältet ett par dagar i veckan.

Välkommen med din ansökan till Academic Search som vi samarbetar med i den här rekryteringen.

Redovisningsekonom till St1 Refinery i Göteborg

Här har du chansen att få arbeta helhjärtat med redovisning i ett team där atmosfären är öppen och välkomnande. Som redovisningsekonom hos oss får du en roll där du kan påverka och bidra med din kunskap inom redovisning, bokföring och rapportering.

St1 är organisationen som uppskattar och värderar sina medarbetare och där samarbete mellan avdelningar är en självklarhet. Låter det lockande? Varmt välkommen med din ansökan!

Processtyrningsingenjör till St1 Refinery

Som processtyrningsingenjör utgör du en viktig del av både vår dagliga verksamhet och i våra framtida projekt.

Du kommer att utveckla, implementera och underhålla applikationer avseende processtyrning på raffinaderiet i syfte att uppnå säker, effektiv och lönsam drift. Arbete kommer att ske både i APC-applikationer, men även mot basregleringar i våra styrsystem. Processtyrningsingenjören initierar, deltar och driver projekt som kopplas till raffinaderiets styrsystemsapplikationer.

Processäkerhetsingenjör till St1 Refinery

Som processäkerhetsingenjör hos oss på raffinaderiet i Göteborg kommer du att bli en viktig kugge i vårt dagliga arbete i verksamheten och i våra kommande projekt. 
Du kommer huvudsakligen, inom området för processäkerhet att:

  • Vara rådgivande åt verksamheten i frågor som rör processäkerhet, brand- och explosionsrisker
  • Utvärdera och utreda samt sammanställa rapporter både internt, men även externt till bl.a. myndigheter
  • Ta fram och driva åtgärder för förbättrad processäkerhet
  • Genomföra beräkningar på säkerhetskritisk utrustning samt spridningsscenarios
  • Arrangera utbildningar internt

 

Laboratorieingenjör till St1 Refinery i Göteborg

I rollen som laboratorieingenjör förväntas du utföra olika analysmetoder effektivt och säkert då du kommer vara en viktig och avgörande del i produktionskedjan.

Du kommer att arbeta med att utföra bränsle- och vattenanalyser i laboratorium utrustat med bland annat GC, HPLC, AA, X-ray, samt speciell instrumentering för att kunna utföra petroleumanalyser och miljöanalyser. Du kommer utföra viktiga analyser för både produktionsavdelningen och depåer runt om i Sverige, vilket innebär att jobbet du utför alltid ska vara av hög kvalité.

Varmt välkommen med din ansökan!

St1 Refinery AB söker styrsystemsingenjör

Arbetet som styrsystemsingenjör är placerat i vår underhållsorganisation som totalt består av ca 70 anställda och inhyrda entreprenörer. Organisatoriskt komma du att ingå i raffinaderiets El/Instrument avdelning. Arbetet är självständigt och du kommer att samarbeta nära med instrumenttekniker, processingenjörer samt vår driftavdelning.

Instrumenttekniker med stort intresse av automation

Har du erfarenhet och/eller utbildning inom elektronik, styr-och reglerteknik eller automation och är redo för nästa utmaning? Trivs du i en atmosfär där det är högt i tak och där du faktiskt kan påverka? 
Då har vi jobbet för dig!

Elingenjör till St1 Refinery AB

Kan ett energibolag vara miljökämpar?
Fråga oss och svaret är ett rungande JA! St1 rymmer mer än 100 års erfarenhet av att driva stationer och vi har en obotlig nyfikenhet på framtiden. Från bränslen som inte påverkar vårt klimat till hur morgondagens smarta påfyllningsstationer ska se ut.

Vår vision är att vara den ledande producenten av CO2-medveten energi. Så låter visionen som får oss att kliva ur sängen varje dag. Vår bransch står inför några av världens tuffaste miljöutmaningar och med 1500 obemannade och bemannade stationer i Norden och eget raffinaderi har vi både möjligheten och viljan att ta ansvar och hitta lösningar som bidrar till förändring! Vill du vara med på den resan? Varmt välkommen med din ansökan!

Är du vår nya drifttekniker?

ST1 söker drifttekniker till Refinery i Göteborg.

Vi söker Drifttekniker kontinuerligt och tar gärna emot spontanansökningar.
Varmt välkommen med en ansökan om du är intresserad av att jobba

Spontanansökan

Vill du vara med på vår resa? 

Vi ser fram emot din ansökan!

Spontanansökan till raffinaderiet i Göteborg.

Ange vad du är intresserad av att jobba med i fritextrutan på ansökningssidan.

arrow-left
Hej, vill du ställa en fråga? Öppen chatt