Jobba på St1

Gillar du förändring? Får du energi av att gå din egen väg? Då kan du vara vår nästa kollega – på kontoret vid Bromma Blocks eller på raffinaderiet i Göteborg.

Läs mer om våra lediga tjänster nedan.

HR Business Partner

Har du en bakgrund inom personal / HR och älskar att strukturera upp processer och att jobba med digitalisering? Vi arbetar med stor passion för att få St1 till en ännu bättre arbetsplats, vill du hjälpa oss?

Vi söker en HR Business Partner med erfarenhet av system till St1 Refinery.

Affärsanalytiker med fokus på vår butiksverksamhet

Har du en förmåga att omvandla finansiell information och siffror till kommersiella underlag? Trivs du i en dynamisk miljö där du får möjligheten att påverka? Vi söker nu en Affärsanalytiker till vår Convenience Retail-ledningsgrupp. 

Processingenjör redo för nya utmaningar till St1 Refinery AB 

St1 söker nu en processingenjör till raffinaderiet i Göteborg, som vill arbeta med processoptimering och utveckling i ett ledande energiföretag.

Du kommer att tillhöra vår processtekniska avdelning, som är ett team av processingenjörer som ger service och teknisk rådgivning till övriga funktioner på raffinaderiet. Du kommer tilldelas ett ansvarsområde inom vilket du ansvarar för daglig optimering, utredningar och framtida projekt. 

Laboratorieingenjör till St1 Refinery

Vi söker nu en engagerad laboratorieingenjör som vill ha en ansvarstagande roll i ett ledande energiföretag i Göteborg. I rollen som laboratorieingenjör förväntas du utföra olika analysmetoder effektivt och säkert. Rollen är en viktig och avgörande del i produktionskedjan.

Som laboratorieingenjör kommer du att arbeta med att utföra bränsle- och vattenanalyser i laboratorium utrustat med bland annat GC, HPLC, AA, X-ray, samt speciell instrumentering för att kunna utföra petroleumanalyser och miljöanalyser. Du kommer utföra viktiga analyser för både produktionsavdelningen och depåer runt om i Sverige, vilket innebär att jobbet du utför alltid förväntas vara av hög kvalité. 

Spontanansökan

Vill du vara med på vår resa? 

Vi ser fram emot din ansökan!
Spontanansökan till raffinaderiet i Göteborg.
Ange vad du är intresserad av att jobba med i fritextrutan på ansökningssidan.