Jobba på St1

Gillar du förändring? Får du energi av att gå din egen väg? Då kan du vara vår nästa kollega – på kontoret i Sundbyberg eller på raffinaderiet i Göteborg.

Läs mer om våra lediga tjänster nedan.

Marknadsföringsansvarig Varumärke & Produkter

Som Marknadsföringsansvarig för St1s varumärke och produkter på St1s marknadsavdelning har du ett brett ansvar och en avgörande roll när det kommer till att ansvara för och genomföra marknadsaktiviteter som bidrar till att tydliggöra St1s varumärke som Sveriges smartaste sätt att tanka samt utvecklingen av varumärket mot St1s vision. Arbetet innebär att planera, genomföra, följa upp och analysera mediekampanjer och aktiviteter som genomförs. Du kommer också att från marknadsavdelningens sida vara involverad i varumärkesfrågor och projekt kring produkter, såväl befintliga som utveckling av nya.

Digital Lead till St1 Sverige AB

St1 Sverige AB söker nu en Digital Lead till vårt nordiska Digital Solutions Team: ett relativt nystartat team inom St1-koncernen som fungerar som möjliggörare för digital transformation. Teamet hör hemma i St1:s säljorganisation, men stödjer och samarbetar över hela St1-koncernen på nordisk nivå. Brinner du för att jobba med digitalisering och utveckling och älskar att hitta nya, smarta lösningar i samarbete med andra, så uppmanar vi dig att läsa vidare!

I rollen som Digital Lead kommer du att agera som en möjliggörare för digitala lösningar genom att underlätta och stödja St1:s affärsenheter och IT- avdelning i att bygga och utveckla faktiska digitala initiativ. Du har en stark förståelse för Retail-verksamhet och/eller implementering av digitala lösningar. Vi ser gärna att du tidigare har viss erfarenhet från att ha arbetat med affärs- eller digitala lösningar. Du förstår transformationens möjligheter och utmaningar och du kan driva det framåt.

Som person är du villig att utmana andra och till och med dina egna åsikter. Vi ser gärna att du är ödmjuk men med auktoritet. Rollen har många kontaktytor och för att lyckas i rollen tror vi att du känner dig trygg med att ibland hamna i frontlinjen. Vi ser även att du utvecklar dig kontinuerligt när det gäller digitalisering och affärstänk.

Du rapporterar till Digital Manager som är baserad i Finland, men rollen kommer att utgå från St1:s kontor i Sundbyberg, Stockholm.

Välkommen med din ansökan till Poolia som vi samarbetar med i den här rekryteringen.

Affärschef Biltvätt & tjänster till St1 Sverige AB

St1 Sverige AB söker nu en Affärschef Biltvätt & tjänster som kommer att ha en avgörande roll i att erbjuda konsumenter en bekvämlighetslösning för Biltvätt på våra Marknadsplatser. Vill du vara en nyckelspelare i St1 Sverige AB:s nya destinationsmål uppmanar vi dig att läsa vidare!

Som Affärschef Biltvätt & tjänster får du en avgörande roll i att säkra kundlöftet och lönsamhet i vårt Retail-erbjudande, där du utvecklar och driver ditt ansvarsområde i linje med verksamhetens övergripande strategier för att säkra konkurrenskraft och attraktion på marknaden. Du utvecklar St1-affären genom att aktivt initiera och genomföra försäljningsdrivande aktiviteter för att skapa kundnytta och lönsamhet.

Du har ett helhetsansvar för Biltvättsaffären, gör analyser och genomför löpande utvärderingar och förbättringsarbete. Du håller dig uppdaterad kring trender och strategier på marknaden för att säkra att vi ständigt utvecklar affären med kunden i fokus. Du har ett gott affärssinne och gillar att arbeta strategiskt och långsiktigt, likväl som du tar fullt operativt ansvar för produkt och lönsamhet hela vägen ut till kund. Det innefattar allt från etableringsstrategier, investeringar, prissättning, betallösningar, produktval, marginaler, leverantörsavtal, marknadsföring, skötsel och reklamationer.

Du ansvarar även för tjänster som erbjuds på våra marknadsplatser såsom bil- och släputhyrning samt gasol. St1 utvecklar ständigt nya affärer och din roll ansvarar i förlängningen för tillkommande automatiserad biltvättsverksamhet, laddstolpar för elfordon, samt eventuellt annan tillkommande verksamhet.

Du rapporterar till Regionchef inom St1 Sverige och rollen utgår från vårt kontor i Sundbyberg.

Välkommen med din ansökan till Academic Search som vi samarbetar med i den här rekryteringen.

Marknadskoordinator

Till St1s marknadsavdelning söker vi nu en ny kollega som ska axla en helt ny roll. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att utifrån affärsmål stödja arbetet med våra digitala kanaler (webb och Social Media), kampanjer och CRM-aktiviteter. I ditt dagliga arbete kommer du att ha ett nära samarbete med såväl dina kollegor på marknadsavdelningen samt olika funktioner/avdelningar inom bolaget, placering är på St1s kontor i Sundbyberg.

HSSE-Chef till ST1 Refinery i Göteborg

St1 tar nu ett större tag kring HSSE-frågorna genom en organisation som skapar en tydligare inriktning mot HSSE generellt. Rollen som HSSE-chef utvidgas till ett helhetsansvar för utveckling och genomförande inom Säkerhet, Miljö- och Arbetsmiljö på raffinaderiet i Göteborg. Som HSSE-chef rapporterar du till Raffinaderichefen och ingår i ledningsgruppen tillsammans med kvalificerade kollegor inom övriga funktioner. Du leder ett team av 9 specialister (miljöchef, miljö- och arbetsmiljöingenjörer, skyddschef samt skyddstekniker).

Projektchef

Du kommer att ansvara för raffinaderiets nya projektavdelning. Avdelningens huvudfokus är att utreda och utföra projekt som riktar sig mot förbättrad arbetsmiljö, miljö, säkerhet och energieffektivitet inom verksamheten. I tillägg till dessa, ansvarar avdelningen för raffinaderiets CAPEX- och MoC-process, där du säkerställer hög kvalitet genom processens alla steg. 

Som chef har du personalansvar för avdelningens projektingenjörer samt arbetsledning för inhyrda konsulter. Inom avdelningen samarbetar ni i stor grad internt, men också med andra avdelningar inom raffinaderiet. Du ansvarar för att säkerställa att projekten är lönsamma, levereras i tid och håller god kvalitet.

Instrumentingenjör till St1 Refinery AB

”En dag i framtiden säljer vi ingen fossil bensin eller diesel alls"

Att vara den ledande producenten och försäljaren av CO2-medveten energi. Så låter visionen som får oss att kliva ur sängen varje morgon. Vår bransch står inför några av världens tuffaste miljöutmaningar och med 1 500 obemannade och bemannade tankställen i Norden och eget raffinaderi har vi både möjligheten och viljan att ta ansvar och hitta lösningar som bidrar till förändring. Vi jobbar målmedvetet med att utveckla nya grönare drivmedel och moderna lösningar som minskar klimatpåverkan.

Spontanansökan

Vill du vara med på vår resa? 

Vi ser fram emot din ansökan!

Spontanansökan till raffinaderiet i Göteborg.

Ange vad du är intresserad av att jobba med i fritextrutan på ansökningssidan.