Jobba på St1

Gillar du förändring? Får du energi av att gå din egen väg? Då kan du vara vår nästa kollega – på kontoret i Sundbyberg eller på raffinaderiet i Göteborg.

Läs mer om våra lediga tjänster nedan.

St1 Refinery AB söker en byggingenjör

Du kommer att tillhöra underhållsavdelningen, med bland annat ett team av projektingenjörer och konstruktörer, som i huvudsak genomför projekt med främsta målsättning att förbättra säkerhet, tillförlitlighet och effektivitet på våra anläggningar. Som byggingenjör kommer du att jobba med byggprojekt i olika storlekar inom bl.a. betong, stål, mark och anläggning. Du arbetar nära övriga nyckelbefattningar inom projekten och i organisationen. Du ansvarar för frågor som berör fastighet, mark, tillstånd och myndighet samt kontakter med övriga intressenter. Du kommer även inom rollen som ansvarig för fastigheter, mark och tillstånd att fungera som företagets förlängda arm för att bevaka företagets intressen gentemot andra parter och intressenter.

Distriktschef till St1 Sverige AB

Convenience Retail-verksamheten söker en driven och självständig Distriktschef till Region Mitt!

Var med på resan att skapa framtidens destination för människan på väg! Vi ska erbjuda konsumenter en bekvämlighetslösning med mat och dryck i fokus såväl som service där t.ex. biltvätt är en viktig del. Vill du vara en nyckelspelare i St1 Sveriges nya destinationsmål uppmanar vi dig att läsa vidare!

Convenience Retail-verksamheten är strategiskt viktig för St1 i framtiden och utgör ett spännande område för nytänkande och bidrag till företagets strategier och affärsmål. Verksamheten förväntas växa såväl i antal butiker som i omsättning. Convenience Retail- avdelningen söker nu en Distriktschef till Region Mitt.

Som Distriktschef arbetar du självständigt och är franchisetagarens närmaste affärspartner med fokus på att utveckla affären och kundnyttan. Genom ditt engagemang och närvaro coachar du verksamheten till framgång och ökad lönsamhet. Utöver ditt dagliga driftstöd ansvarar du för rekrytering och introduktion av nya franchisetagare. Du initierar, planerar och leder butiksnätverk för din region. Du ansvarar för försäljningsutvecklingen och konceptsäkring av ca. 25 butiker inom ditt område, som sträcker sig från södra Stockholm till Jönköping. Du bor med fördel centralt inom distriktet.

För att lyckas som Distriktschef tror vi att du har tidigare erfarenhet av en liknande roll. Du har en bred kunskap om affären och bidrar till att skapa såväl ett affärsstöd i världsklass som en extraordinär kundupplevelse.

Välkommen med din ansökan till Academic Search som vi samarbetar med i den här rekryteringen.

Processtyrningsingenjör till St1 Refinery

Som processtyrningsingenjör utgör du en viktig del av både vår dagliga verksamhet och i våra framtida projekt.

Du kommer att utveckla, implementera och underhålla applikationer avseende processtyrning på raffinaderiet i syfte att uppnå säker, effektiv och lönsam drift. Arbete kommer att ske både i APC-applikationer, men även mot basregleringar i våra styrsystem. Processtyrningsingenjören initierar, deltar och driver projekt som kopplas till raffinaderiets styrsystemsapplikationer.

Underhållschef till St1 Refinery Göteborg

Som Underhållschef för St1, har du det totala ansvaret för underhållsarbetet på vår anläggning. Underhållsavdelningen är indelad i roterande och statisk utrustning, el-och instrument samt en serviceavdelning. Här arbetar ca ett 50-tal anställda plus ett antal entreprenörer inom olika discipliner.
Utöver det så ligger även vår konstruktion-och projektavdelning under den här rollen, där vi idag har ett 10-tal projektingenjörer, el-och instrumentingenjörer och andra specialistroller samt konsulter. Sammantaget ett personalansvar för ca 60 av våra anställda och med 7 direktrapporterande. Rollen ingår i ledningsgruppen och rapporterar till VD.

Processäkerhetsingenjör till St1 Refinery

Som processäkerhetsingenjör hos oss på raffinaderiet i Göteborg kommer du att bli en viktig kugge i vårt dagliga arbete i verksamheten och i våra kommande projekt. 
Du kommer huvudsakligen, inom området för processäkerhet att:

  • Vara rådgivande åt verksamheten i frågor som rör processäkerhet, brand- och explosionsrisker
  • Utvärdera och utreda samt sammanställa rapporter både internt, men även externt till bl.a. myndigheter
  • Ta fram och driva åtgärder för förbättrad processäkerhet
  • Genomföra beräkningar på säkerhetskritisk utrustning samt spridningsscenarios
  • Arrangera utbildningar internt

 

Arbetsmiljöingenjör till St1 Refinery i Göteborg

Som Arbetsmiljöingenjör hos oss kommer du att ingå i ett team på fyra personer som leds av vår Miljöchef. Din roll och ditt fokus kommer i första hand vara mot arbetsmiljön här på St1 men du kommer även att involveras i de övriga miljöfrågor som teamet arbetar. Tjänsten är placerad på vårt raffinaderi som är beläget på Hisingen precis vid Älvsborgsbron.

Elingenjör till St1 Refinery AB

Kan ett energibolag vara miljökämpar?
Fråga oss och svaret är ett rungande JA! St1 rymmer mer än 100 års erfarenhet av att driva stationer och vi har en obotlig nyfikenhet på framtiden. Från bränslen som inte påverkar vårt klimat till hur morgondagens smarta påfyllningsstationer ska se ut.

Vår vision är att vara den ledande producenten av CO2-medveten energi. Så låter visionen som får oss att kliva ur sängen varje dag. Vår bransch står inför några av världens tuffaste miljöutmaningar och med 1500 obemannade och bemannade stationer i Norden och eget raffinaderi har vi både möjligheten och viljan att ta ansvar och hitta lösningar som bidrar till förändring! Vill du vara med på den resan? Varmt välkommen med din ansökan!

Är du vår nya drifttekniker?

ST1 söker drifttekniker till Refinery i Göteborg.

Vi söker Drifttekniker kontinuerligt och tar gärna emot spontanansökningar.
Varmt välkommen med en ansökan om du är intresserad av att jobba

Spontanansökan

Vill du vara med på vår resa? 

Vi ser fram emot din ansökan!

Spontanansökan till raffinaderiet i Göteborg.

Ange vad du är intresserad av att jobba med i fritextrutan på ansökningssidan.

arrow-left
Hej, vill du ställa en fråga? Öppen chatt