Jobba på St1

Gillar du förändring? Får du energi av att gå din egen väg? Då kan du vara vår nästa kollega – på något av kontoren  vid Bromma Blocks eller vid centralstationen i Malmö, eller på raffinaderiet i Göteborg.

Läs mer om våra lediga tjänster nedan.

Laboratorieingenjör

Som laboratorieingenjör kommer du att arbeta med att utföra bränsle- och vattenanalyser i laboratorium utrustat med bland annat GC, HPLC, AA, X-ray, ICP samt speciell instrumentering för att kunna utföra petroleum-och miljöanalyser. Du kommer utföra viktiga analyser för både produktionsavdelningen och depåer runt om i Sverige, vilket innebär att jobbet du utför alltid förväntas vara av hög kvalité. 

Masterdataansvarig

Har du tidigare erfarenhet av att arbeta med masterdata inom detaljhandeln och trivs som bäst i en roll där du får arbeta med breda kontaktytor i kombination med analysarbete? Motiveras du av möjligheten att verka i en nyckelposition där du spelar en viktig roll i arbetet med att säkerställa St1:s kundlöfte och upplevelsen av varumärket?

Vi söker en Office based Account Manager

Vi söker en Office based Account Manager

Är du en engagerad säljare med fokus på nöjda kunder? Vill du verka i ett framgångsrikt och modernt energibolag med möjlighet att utvecklas i din roll? Har du ett starkt driv och engagemang att skapa nya affärer inom åkerisektorn för mindre kunder? Sök då rollen som Office based Account Manager till vår avdelning Företagsmarknad.

Drifttekniker / Processoperatör Göteborg

Är du vår nästa Drifttekniker / Processoperatör
Vi söker flera medarbetare till vårt driftteknikergäng i Göteborg! 
St1:s raffinaderi är i uppstarten av sin omställning till produktion av förnybara bränslen. Just nu pågår bygget av ett av våra kommande tillskott på raffinaderiet, en produktionsanläggning för tillverkning av biodiesel. Anläggningen är ett av våra första stora steg mot visionen att bli den ledande producenten och säljaren av CO2-medveten energi. Och resan dit har bara börjat.

Analytiker Hållbart Bränsle till St1, Stockholm

Är du en Analytiker med tidigare erfarenhet av- och intresse för att hantera och analysera stora mängder data? Motiveras du av möjligheten att ta nästa steg i din karriär där du får arbeta i en verksamhetskritisk roll och vara med och påverka? Är du dessutom en fena på Excel och har ett sinne för struktur, administration, ordning och reda?

Missa inte möjligheten att bli del av ett företag som ligger långt i framkant och där du blir en del av visionen att vara den ledande producenten och försäljaren av CO2-medveten energi.

St1 söker skötselföretag till St1 i Skellefteå

Du kommer genom dokumenterande servicebesök att säkerställa funktionalitet, skötsel, skyltning och se till att marknadsplatsen följer våra visuella riktlinjer samt lagliga krav. Du kommer ansvara för drift och underhåll av en St1 automatstation i Skellefteå.  Lämplig utgångsort är Skellefteå.

Vi söker dig som är målinriktad, engagerad, har tekniskt intresse, praktisk läggning och mycket god datorvana. Du är noggrann och serviceinriktad. Självklart är det också viktigt att du, liksom vi, har ett stort kundfokus.

Du genomför detaljerade egenkontroller av stationen som säkerhetsställer att all utrustning är funktionell och att säkerhetskrav uppfylls. Vi har ett stort fokus på att våra stationer ska vara rena och inbjudande för våra kunder. Ett öga för detaljer och en stolthet i att sköta våra stationer med omsorg är viktigt för både dig och oss.

Du driver verksamheten i egen rörelse på uppdrag av St1. Kanske driver du redan idag ett mindre eget företag och söker efter ett komplement. Du har redan idag tillgång till en servicebil. Det är också viktigt att du som driver rörelsen är den som är skötselansvarig och utför servicebesöken på stationerna, därför är uppdraget oftast mest lämpat för ett enmansföretag med möjlighet till att ta in en vikarierande skötselansvarig vid behov.

Hoppas du vill följa med oss på resan mot en fossilfri framtid & ett spännande uppdrag inom ditt område.

Läs gärna mer om oss på https://www.st1.se/medarbetare-karriar där du även hittar den här och fler jobbannonser.

Senast 1 december behöver vi få din ansökan via e-post. Skriv Skötselföretag Skellefteå i ämnesraden och skicka en e-post till andre.westman@st1.com som är ansvarig Distriktschef. Bifoga ett personligt brev samt gärna referenser.

St1s vision är att vara den ledande producenten och försäljaren av CO2-medveten energi. Målet är att utveckla och erbjuda nya, förnybara bränslen och moderna lösningar som minskar klimatpåverkan. Därför är miljöarbetet St1s mest prioriterade område. I Sverige driver vi drivmedelsstationer under varumärkena St1 och Shell. Vi har också ett eget raffinaderi som finns i Göteborg. I din vardag har du främst kontakt med ansvarig distriktschef.

Spontanansökan

Vill du vara med på vår resa? 

Vi ser fram emot din ansökan!
Spontanansökan till raffinaderiet i Göteborg.
Ange vad du är intresserad av att jobba med i fritextrutan på ansökningssidan.