Jobba på St1

Gillar du förändring? Får du energi av att gå din egen väg? Då kan du vara vår nästa kollega – på kontoret vid Bromma Blocks eller på raffinaderiet i Göteborg.

Läs mer om våra lediga tjänster nedan.

Vi söker en smörjtekniker till St1 Refinery AB.

Vi söker en Smörjtekniker / Smörjare till St1 Refinery AB.

Är du självgående och noggrann?
Har du dessutom teknikintresse och bakgrund inom industrin? 
Då kan jobbet som smörjtekniker på St1 Refinery vara något för dig. 

Vi söker en underhållstekniker till raffinaderiet i Göteborg

Vi söker en Mekaniker / Underhållstekniker inom roterande utrustning till raffinaderiet i Göteborg

Är du en mekaniker som har stort tekniskt intresse och gillar att skruva och meka?
Trivs du i en atmosfär där det är högt i tak och där du faktiskt kan påverka?
Ta chansen att bli en av medarbetarna i vår verkstad på St1 Refinery AB, Göteborg.

Drifttekniker / Processoperatör Göteborg

Är du vår nästa Drifttekniker / Processoperatör
Vi söker flera medarbetare till vårt driftteknikergäng i Göteborg! 
St1:s raffinaderi är i uppstarten av sin omställning till produktion av förnybara bränslen. Just nu pågår bygget av ett av våra kommande tillskott på raffinaderiet, en produktionsanläggning för tillverkning av biodiesel. Anläggningen är ett av våra första stora steg mot visionen att bli den ledande producenten och säljaren av CO2-medveten energi. Och resan dit har bara börjat.

Vi söker en underhållstekniker inom el och automation

Har du erfarenhet och/eller utbildning inom elektronik, styr- och reglerteknik eller automation och är redo för nästa utmaning? Trivs du i en atmosfär där det är högt i tak och där du faktiskt kan påverka? Då har vi jobbet för dig!

Miljöingenjör till St1 Refinery i Göteborg

Brinner du för att arbeta med miljön och kemikalier? Är du redo för en ny utmaning med goda möjligheter till påverkan? Trivs du dessutom med att jobba brett – både självständigt och i samarbete med andra? Då kan det vara dig vi söker! 

Projektingenjör

Är du öppen för nya utmaningar och vill bli en del av St1? Här ges möjlighet att ta ett stort ansvar i att driva parallella projekt för ST1 där du ansvarar för daglig optimering, utredningar och framtida projekt. Låter det intressant? Då kan tjänsten som Projektingenjör på ST1 vara något för dig!

Credit Manager till St1

Till St1 söker vi nu en Credit Manager som kommer att säkerställa ett sunt och hållbart kassaflöde och goda kundrelationer för alla St1:s svenska enheter. Vi söker dig som har minst tre års erfarenhet av en liknande roll med personalansvar. Som chef är du "hands-on" och har uppdaterade kunskaper om tekniken kring kredit- och riskbedömningsprocesser samt god förmåga att skapa struktur och sätta tydliga ramar och förväntningar för avdelningen. 

Analytiker Hållbart Bränsle till St1, Stockholm

Är du en Analytiker med tidigare erfarenhet av- och intresse för att hantera och analysera stora mängder data? Motiveras du av möjligheten att ta nästa steg i din karriär där du får arbeta i en verksamhetskritisk roll och vara med och påverka? Är du dessutom en fena på Excel och har ett sinne för struktur, administration, ordning och reda?

Missa inte möjligheten att bli del av ett företag som ligger långt i framkant och där du blir en del av visionen att vara den ledande producenten och försäljaren av CO2-medveten energi.

St1 söker skötselföretag till St1 i Skellefteå

Du kommer genom dokumenterande servicebesök att säkerställa funktionalitet, skötsel, skyltning och se till att marknadsplatsen följer våra visuella riktlinjer samt lagliga krav. Du kommer ansvara för drift och underhåll av en St1 automatstation i Skellefteå.  Lämplig utgångsort är Skellefteå.

Vi söker dig som är målinriktad, engagerad, har tekniskt intresse, praktisk läggning och mycket god datorvana. Du är noggrann och serviceinriktad. Självklart är det också viktigt att du, liksom vi, har ett stort kundfokus.

Du genomför detaljerade egenkontroller av stationen som säkerhetsställer att all utrustning är funktionell och att säkerhetskrav uppfylls. Vi har ett stort fokus på att våra stationer ska vara rena och inbjudande för våra kunder. Ett öga för detaljer och en stolthet i att sköta våra stationer med omsorg är viktigt för både dig och oss.

Du driver verksamheten i egen rörelse på uppdrag av St1. Kanske driver du redan idag ett mindre eget företag och söker efter ett komplement. Du har redan idag tillgång till en servicebil. Det är också viktigt att du som driver rörelsen är den som är skötselansvarig och utför servicebesöken på stationerna, därför är uppdraget oftast mest lämpat för ett enmansföretag med möjlighet till att ta in en vikarierande skötselansvarig vid behov.

Hoppas du vill följa med oss på resan mot en fossilfri framtid & ett spännande uppdrag inom ditt område.

Läs gärna mer om oss på https://www.st1.se/medarbetare-karriar där du även hittar den här och fler jobbannonser.

Senast 1 december behöver vi få din ansökan via e-post. Skriv Skötselföretag Skellefteå i ämnesraden och skicka en e-post till andre.westman@st1.com som är ansvarig Distriktschef. Bifoga ett personligt brev samt gärna referenser.

St1s vision är att vara den ledande producenten och försäljaren av CO2-medveten energi. Målet är att utveckla och erbjuda nya, förnybara bränslen och moderna lösningar som minskar klimatpåverkan. Därför är miljöarbetet St1s mest prioriterade område. I Sverige driver vi drivmedelsstationer under varumärkena St1 och Shell. Vi har också ett eget raffinaderi som finns i Göteborg. I din vardag har du främst kontakt med ansvarig distriktschef.

Spontanansökan

Vill du vara med på vår resa? 

Vi ser fram emot din ansökan!
Spontanansökan till raffinaderiet i Göteborg.
Ange vad du är intresserad av att jobba med i fritextrutan på ansökningssidan.