Jobba på St1

Gillar du förändring? Får du energi av att gå din egen väg? Då kan du vara vår nästa kollega – på kontoret i Sundbyberg eller på raffinaderiet i Göteborg.

Läs mer om våra lediga tjänster nedan.

Projektingenjör till St1 Sverige AB

Vi på St1 har och behöver drivna, kunniga och engagerade medarbetare. Som projektingenjör hos oss har du till uppgift att jobba med ny- och ombyggnadsprojekt på våra stationer.

Du ingår i Bygg- och underhållsavdelningen, som ansvarar för att stationerna alltid är moderna och funktionella och utformade enligt konstens alla regler. I rollen driver du självständigt flera projekt parallellt och i olika faser. Om- och nybyggnationer kan se olika ut baserat på krav och tillstånd för de olika projekten eftersom bolaget har både bemannade och obemannade stationer.

De personliga egenskaperna är viktiga för oss. Vi söker dig som är engagerad och duktig på att planera, genomföra och följa upp de projekt du driver. Du har en personlig drivkraft och ett stort mått av integritet parad med nytänkande och professionalism. 

Välkommen med din ansökan till Manpower/Experis som vi samarbetar med i den här rekryteringen.

Vi söker en HR Business Partner till St1 Refinery AB

För att trivas i rollen som HR Business Partner hos oss bör man tycka om att jobba nära verksamheten. Du kommer att skapa kontaktytor på alla avdelningar och med alla olika professioner vi har. Vi är idag ett team på 3 personer som arbetar på HR och din erfarenhet blir viktig för oss. Tjänsten är placerad på vårt raffinaderi som är beläget på Hisingen precis vid Älvsborgsbron. 

Depåingenjör till St1 Sverige AB

Är du ingenjör som arbetar med teknik och underhållsfrågor och är redo för nästa utmaning? Trivs du i en atmosfär där det är högt i tak och där du faktiskt får vara med att påverka? Då har vi på St1 Sverige AB jobbet för dig!

Depåverksamheten hos St1 är inne i en snabb utvecklingsprocess. Detta för att möta de behov som uppstår i samband med att produktmixen förändras i riktning mot användning av högre andel förnyelsebar energi. Som Depåingenjör kommer du att ingå i ett team som driver och samordnar investeringsprojekt i samband med de tekniska förändringar som görs på depåerna. I rollen blir du också vara delaktig med idéer som främjar utveckling och initiativ för att redan högt ställda mål avseende säkerhet och effektivitet ytterligare skärps. St1 jobbar för ständig förbättring av verksamheten.

Du utgår från St1 i Göteborg eller Sundbyberg och kommer att ha ett tätt samarbete med depåerna runt om i Sverige, vilket innebär regelbundna resor i tjänsten.

Välkommen med din ansökan till Experis som vi samarbetar med i den här rekryteringen. Vänligen notera att det handlar om en befattning, med placering i Sundbyberg eller Göteborg.
 

Läs mer och ansök till Sundbyberg

Läs mer och ansök till Göteborg

Produktionsplanerare / Produktionsplaneringsingenjör

I arbetet som Produktionsplaneringsingenjör kommer du arbeta tillsammans med produktionsplanerare, drift, tekniska avdelningen samt externa aktörer för att säkerställa att raffinaderiets ekonomiska planeringsverktyg är uppdaterade. Då raffinaderiet genomför ett större projekt de närmaste åren kommer även planeringsmodellerna kräva ombyggnad vilket kräver ditt engagemang.

Det dagliga arbetet innebär bland annat planering av råoljeinköp, ekonomisk utvärdering av råoljor samt planering av råoljeblandning. Vidare innefattar tjänsten att göra månadsplanering för raffinaderiets produktion och att följa upp resultatet för raffinaderiet. En viktig del av arbetet är även att uppdatera samt kommunicera raffinaderiets marginal.

Elektriker / Eltekniker till St1 Refinery i Göteborg

Tjänsten är placerad på vårt raffinaderi som är beläget på Hisingen precis vid Älvsborgsbron. Som elektriker/eltekniker hos oss kommer du att ingå i ett team på sex personer som leds av vår el och instrumentchef. Organisatoriskt kommer du att ingå i raffinaderiets El/Instrument-avdelning som består av 16 personer, varav sex är elektriker. Arbetet som elektriker är placerat i vår underhållsorganisation som totalt består av ca 70 anställda och inhyrda entreprenörer. Arbetet bedrivs självständigt men du kommer att ha stor kontaktyta gentemot raffinaderiets övriga elektriker, instrumenttekniker, samt vår driftavdelning. Utbildning och kompetensutveckling sker både internt och externt.

Din roll och dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att montera elektrisk utrustning, kontrollera, underhålla och reparera el och automatikutrustningar i vår anläggning. I arbetets art kommer du att arbeta med både hög- och lågspänning.

St1 Refinery söker Underhållschef

Vi söker dig som vill ta över ansvaret för vår underhållsavdelning, då vår nuvarande Underhållschef går vidare till nya uppgifter hos oss. 

Som Underhållschef för St1, har du det totala ansvaret för underhållsarbetet på vår anläggning. Produktion sker dygnet runt, och vi har en mycket hög tillförlitlighet. Gruppen består av 60 personer och avdelningen är uppdelad i roterande och statisk utrustning, el och instrument, samt konstruktion och service, med direktrapporterande chefer för respektive avdelning.

Elingenjör till St1 Refinery AB

Kan ett energibolag vara miljökämpar?
Fråga oss och svaret är ett rungande JA! St1 rymmer mer än 100 års erfarenhet av att driva stationer och vi har en obotlig nyfikenhet på framtiden. Från bränslen som inte påverkar vårt klimat till hur morgondagens smarta påfyllningsstationer ska se ut.

Vår vision är att vara den ledande producenten av CO2-medveten energi. Så låter visionen som får oss att kliva ur sängen varje dag. Vår bransch står inför några av världens tuffaste miljöutmaningar och med 1500 obemannade och bemannade stationer i Norden och eget raffinaderi har vi både möjligheten och viljan att ta ansvar och hitta lösningar som bidrar till förändring! Vill du vara med på den resan? Varmt välkommen med din ansökan!

Är du vår nya drifttekniker?

ST1 söker drifttekniker till Refinery i Göteborg.

Vi söker Drifttekniker kontinuerligt och tar gärna emot spontanansökningar.
Varmt välkommen med en ansökan om du är intresserad av att jobba

Laboratoriechef på St1

Som Laboratoriechef för St1, har du ansvar för en grupp bestående av 10 st dagstidsgående laboratorieingenjörer.

Raffinaderiets laboratorieavdelning hanterar årligen ca 18 000 prover och utför på dem ca 70 000 analyser. Proverna kommer huvudsakligen från raffinaderiets processanläggningar och lagringstankar, men även från externa kunder.

Spontanansökan

Vill du vara med på vår resa? 

Vi ser fram emot din ansökan!

Spontanansökan till raffinaderiet i Göteborg.

Ange vad du är intresserad av att jobba med i fritextrutan på ansökningssidan.

arrow-left
Hej, vill du ställa en fråga? Öppen chatt