Jobba på St1

Gillar du förändring? Får du energi av att gå din egen väg? Då kan du vara vår nästa kollega – på kontoret i Sundbyberg eller på raffinaderiet i Göteborg.

Läs mer om våra lediga tjänster nedan.

Affärsjurist till St1 Sverige AB

Du som är en självgående person som brinner för affärsjuridik och trivs med att arbeta på ett konsultativt och proaktivt sätt -  välkommen med din ansökan till Experis, som vi samarbetar med i den här rekryteringen.

Som Affärsjurist tillhör du affärsområde Retail men du har ett övergripande juridiskt ansvar för hela St1 Sverige AB. Du arbetar självständigt och brett inom flera olika rättsområden med tonvikt på fastighets- och avtalsrätt, konsumenträtt, miljörätt, och konkurrensrätt. Du förväntas sträva efter en proaktiv och effektiv hantering av legala risker och samtidigt upprätthålla en hög servicenivå mot interna klienter. Rollen innebär ett nära samarbete med de externt anlitade jurister bolaget väljer att använda. Som Affärsjurist rapporterar du till chefen för Retail och har själv personalansvar för en person.

Drifttekniker med ställföreträdaransvar till St1 Sverige AB:s depå i Luleå

Vill du vara med på resan mot en fossiloberoende värld? Vi på St1 har bestämt oss för att vara en drivande kraft på den resan.  Vi söker nu dig, som har en teknisk utbildning och relevant arbetslivserfarenhet, har ett proaktivt arbetssätt och trivs med att ta ansvar och utvecklas på din arbetsplats.

Som medarbetare på St1:s depå i Luleå är du med i våra depåers snabba utvecklingsprocess för att möta de behov som uppstår i samband med att produktmixen förändras mot användning av en större andel förnyelsebar energi. Depån i Luleå är en viktig länk för distribution av produkter till kunder och drivmedelsstationer i norra Sverige.

Välkommen med din ansökan till Experis som vi samarbetar med i den här rekryteringen.

Vi söker en HR Business Partner till St1 Refinery AB

För att trivas i rollen som HR Business Partner hos oss bör man tycka om att jobba nära verksamheten. Du kommer att skapa kontaktytor på alla avdelningar och med alla olika professioner vi har. Vi är idag ett team på 3 personer som arbetar på HR och din erfarenhet blir viktig för oss. Tjänsten är placerad på vårt raffinaderi som är beläget på Hisingen precis vid Älvsborgsbron. 

Depåingenjör till St1 Sverige AB

Är du ingenjör som arbetar med teknik och underhållsfrågor och är redo för nästa utmaning? Trivs du i en atmosfär där det är högt i tak och där du faktiskt får vara med att påverka? Då har vi på St1 Sverige AB jobbet för dig!

Depåverksamheten hos St1 är inne i en snabb utvecklingsprocess. Detta för att möta de behov som uppstår i samband med att produktmixen förändras i riktning mot användning av högre andel förnyelsebar energi. Som Depåingenjör kommer du att ingå i ett team som driver och samordnar investeringsprojekt i samband med de tekniska förändringar som görs på depåerna. I rollen blir du också vara delaktig med idéer som främjar utveckling och initiativ för att redan högt ställda mål avseende säkerhet och effektivitet ytterligare skärps. St1 jobbar för ständig förbättring av verksamheten.

Du utgår från St1 i Göteborg eller Sundbyberg och kommer att ha ett tätt samarbete med depåerna runt om i Sverige, vilket innebär regelbundna resor i tjänsten.

Välkommen med din ansökan till Experis som vi samarbetar med i den här rekryteringen. Vänligen notera att det handlar om en befattning, med placering i Sundbyberg eller Göteborg.
 

Läs mer och ansök till Sundbyberg

Läs mer och ansök till Göteborg

St1 Refinery AB söker en Supply Logistiker

Arbetet som Supply Logistiker innebär att i ett team av fyra operatörer analysera, sammanställa och förmedla information kring samtliga import/exportvaror på raffinaderiet till berörda parter, så som raffinaderiets produktplanerare, loadingmasters och finansavdelning. Det dagliga arbetet innebär mycket kommunikation med internationella affärspartners, shipping agenter, traders och oberoende inspektörer på både operationell och finansiell nivå. Vidare innefattar tjänsten att granska kostnader relaterat till försäljning/inköp av oljeprodukter och skapa fakturor och inköpsordrar. Att koordinera det administrativa arbetet från lastning till lossning av produkt samt att planera leveranser till våra kunder och depåer är viktiga delar av arbetet.

St1 Refinery söker Underhållschef

Vi söker dig som vill ta över ansvaret för vår underhållsavdelning, då vår nuvarande Underhållschef går vidare till nya uppgifter hos oss. 

Som Underhållschef för St1, har du det totala ansvaret för underhållsarbetet på vår anläggning. Produktion sker dygnet runt, och vi har en mycket hög tillförlitlighet. Gruppen består av 60 personer och avdelningen är uppdelad i roterande och statisk utrustning, el och instrument, samt konstruktion och service, med direktrapporterande chefer för respektive avdelning.

Elingenjör till St1 Refinery AB

Kan ett energibolag vara miljökämpar?
Fråga oss och svaret är ett rungande JA! St1 rymmer mer än 100 års erfarenhet av att driva stationer och vi har en obotlig nyfikenhet på framtiden. Från bränslen som inte påverkar vårt klimat till hur morgondagens smarta påfyllningsstationer ska se ut.

Vår vision är att vara den ledande producenten av CO2-medveten energi. Så låter visionen som får oss att kliva ur sängen varje dag. Vår bransch står inför några av världens tuffaste miljöutmaningar och med 1500 obemannade och bemannade stationer i Norden och eget raffinaderi har vi både möjligheten och viljan att ta ansvar och hitta lösningar som bidrar till förändring! Vill du vara med på den resan? Varmt välkommen med din ansökan!

Är du vår nya drifttekniker?

ST1 söker drifttekniker till Refinery i Göteborg.

Vi söker Drifttekniker kontinuerligt och tar gärna emot spontanansökningar.
Varmt välkommen med en ansökan om du är intresserad av att jobba

Elektriker / Eltekniker till St1 Refinery i Göteborg

Tjänsten är placerad på vårt raffinaderi som är beläget på Hisingen precis vid Älvsborgsbron. Som elektriker/eltekniker hos oss kommer du att ingå i ett team på sex personer som leds av vår el och instrumentchef. Organisatoriskt kommer du att ingå i raffinaderiets El/Instrument-avdelning som består av 16 personer, varav sex är elektriker. Arbetet som elektriker är placerat i vår underhållsorganisation som totalt består av ca 70 anställda och inhyrda entreprenörer. Arbetet bedrivs självständigt men du kommer att ha stor kontaktyta gentemot raffinaderiets övriga elektriker, instrumenttekniker, samt vår driftavdelning. Utbildning och kompetensutveckling sker både internt och externt.

Din roll och dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att montera elektrisk utrustning, kontrollera, underhålla och reparera el och automatikutrustningar i vår anläggning. I arbetets art kommer du att arbeta med både hög- och lågspänning.

St1 Refinery AB söker en byggingenjör

Du kommer att tillhöra projektavdelningen, ett team av projektingenjörer och konstruktörer, som i huvudsak genomför projekt med främsta målsättning att förbättra säkerhet, tillförlitlighet och effektivitet på våra anläggningar. Som byggingenjör kommer du att jobba med byggprojekt i olika storlekar inom bl.a. betong, stål, mark och anläggning. Du arbetar nära övriga nyckelbefattningar inom projekten och i organisationen. Du ansvarar för frågor som berör fastighet, mark, tillstånd och myndighet samt kontakter med övriga intressenter. Du kommer även inom rollen som ansvarig för fastigheter, mark och tillstånd att fungera som företagets förlängda arm för att bevaka företagets intressen gentemot andra parter och intressenter.

Vi söker en Skyddstekniker till St1 Refinery AB

Som skyddstekniker kommer du att utföra skyddsutbildningar för såväl egen personal som entreprenörer inom fallskydd, arbete i slutna utrymmen, gastest och säkerhetsvakt. I dina arbetsuppgifter ingår att kontrollera raffinaderiets kritiska utrustning så som sprinklertester, kontroll av brandfordon och släckutrustning samt vid behov reparation av dessa. Du kommer också att utföra test av hälsofarlig gas och syrehalt i slutna utrymmen, samt en del arbete på hög höjd. Vidare ingår även ansvaret att se till att rätt skyddsutrustning tillhandahålls i förebyggande syfte, beställa skyddsmaterial och brandskyddsutrustning.

Spontanansökan

Vill du vara med på vår resa? 

Vi ser fram emot din ansökan!

Spontanansökan till raffinaderiet i Göteborg.

Ange vad du är intresserad av att jobba med i fritextrutan på ansökningssidan.

Laboratoriechef på St1

Som Laboratoriechef för St1, har du ansvar för en grupp bestående av 10 st dagstidsgående laboratorieingenjörer.

Raffinaderiets laboratorieavdelning hanterar årligen ca 18 000 prover och utför på dem ca 70 000 analyser. Proverna kommer huvudsakligen från raffinaderiets processanläggningar och lagringstankar, men även från externa kunder.

arrow-left
Hej, vill du ställa en fråga? Öppen chatt