Jobba på St1

Gillar du förändring? Får du energi av att gå din egen väg? Då kan du vara vår nästa kollega – på kontoret i Sundbyberg eller på raffinaderiet i Göteborg.

Läs mer om våra lediga tjänster nedan.

St1 Refinery söker Underhållschef

Vi söker dig som vill ta över ansvaret för vår underhållsavdelning, då vår nuvarande Underhållschef går vidare till nya uppgifter hos oss. 

Som Underhållschef för St1, har du det totala ansvaret för underhållsarbetet på vår anläggning. Produktion sker dygnet runt, och vi har en mycket hög tillförlitlighet. Gruppen består av 60 personer och avdelningen är uppdelad i roterande och statisk utrustning, el och instrument, samt konstruktion och service, med direktrapporterande chefer för respektive avdelning.

Varmt välkommen med din ansökan!

Assisterande Underhållschef till St1 Refinery

Har du erfarenhet från underhållsarbete inom processindustrin? Trivs du i en atmosfär där det är högt i tak och där du faktiskt kan påverka? Då har vi jobbet för dig!

Som Assisterande Underhållschef för St1, blir din uppgift att avlasta Underhållschefen i det löpande underhållsarbetet på vår anläggning. Produktion sker dygnet runt, och vi har en mycket hög tillförlitlighet. Gruppen består av 60 personer fördelat på 40 kollektivavtalade och 20 tjänstemän. Underhållsavdelningen är uppdelat i roterande och statisk utrustning, el och instrument, samt konstruktion och service, med direktrapporterande chefer för respektive avdelning. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Elingenjör till St1 Refinery AB

Kan ett energibolag vara miljökämpar?

Fråga oss och svaret är ett rungande JA! St1 rymmer mer än 100 års erfarenhet av att driva stationer och vi har en obotlig nyfikenhet på framtiden. Från bränslen som inte påverkar vårt klimat till hur morgondagens smarta påfyllningsstationer ska se ut.

Vår vision är att vara den ledande producenten av CO2-medveten energi. Så låter visionen som får oss att kliva ur sängen varje dag. Vår bransch står inför några av världens tuffaste miljöutmaningar och med 1500 obemannade och bemannade stationer i Norden och eget raffinaderi har vi både möjligheten och viljan att ta ansvar och hitta lösningar som bidrar till förändring! Vill du vara med på den resan? Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsmiljöingenjör till St1 Refinery i Göteborg

Som Arbetsmiljöingenjör hos oss kommer du att ingå i ett team på fyra personer som leds av vår Miljöchef. Din roll och ditt fokus kommer i första hand vara mot arbetsmiljön här på St1 men du kommer även att involveras i de övriga miljöfrågor som teamet arbetar. Tjänsten är placerad på vårt raffinaderi som är beläget på Hisingen precis vid Älvsborgsbron.

Är du vår nya Projektingenjör / Konstruktör?

Som projektingenjör kommer du att jobba med konstruktion och att driva projekt i nära samarbete med dina kollegor på avdelningen och med andra avdelningar inom raffinaderiet. Du ansvarar för att, tillsammans med projektchefen, säkerställa att projekten är lönsamma, levereras i tid och håller god kvalitet.

Underhållstekniker inom Roterande utrustning

St1 Refinery står inför nya spännande projekt och söker nu nya kollegor till sitt team inom roterande utrustning. Har du erfarenhet från mekaniskt arbete? Trivs du i en självständig och ansvarsfylld roll? Är teamet och arbetskollegor en viktig ingrediens för dig? Då ser vi fram emot din ansökan!

Som Underhållstekniker kommer du vara placerad i vår underhållsorganisation som totalt består av ungefär 60 anställda och entreprenörer. Du kommer att vara del av ett team om elva personer på avdelningen för roterande utrustning. Avdelningen arbetar i huvudsak med underhåll och reparation av raffinaderiets roterande utrustning såsom pumpar, fläktar och kompressorer m.m. I tjänsten ingår beredskap var sjätte vecka.

Låter det intressant? Varmt välkommen med din ansökan!

Projektingenjör till Stationsverksamheten St1 Sverige AB

Kan ett energibolag vara miljökämpar? För oss på St1 så är det självklart att ha miljöfrågan i fokus. Med visionen att vara den ledande producenten och försäljaren av CO2-medveten energi jobbar vi till exempel med allt från drivmedel som minskar klimat- och miljöpåverkan till hur morgondagens smarta drivmedelsstationer och framtida butiksverksamhet ska se ut. Vill du vara med på den fortsatta resan så är det här jobbet för dig. Som projektingenjör har du en spännande uppgift i att självständigt driva ny- och ombyggnadsprojekt i stationsnätet, som består av både bemannade och obemannade stationer.

Välkommen med din ansökan till Academic Work som vi samarbetar med i den här rekryteringen.

Maintenance Contract Manager till St1 Sverige AB

St1:s vision är att vara den ledande producenten och försäljaren av CO2-medveten energi. För att lyckas med det krävs såklart resurser i form av drivna, kunniga och engagerade medarbetare. Har du ett intresse för avtal och förbättringsarbete inom underhåll av drivmedelsanläggningar och butiker? Då tycker vi att du ska ta en titt på rollen som Maintenance Contract Manager, som vi på St1 nu söker rätt person till.

Välkommen med din ansökan till Academic Work som vi samarbetar med i den här rekryteringen.

Är du vår nya drifttekniker?

Vi söker drifttekniker till ST1 Refinery i Göteborg.

Vi söker Drifttekniker kontinuerligt och tar gärna emot spontanansökningar.
Varmt välkommen med en ansökan om du är intresserad av att jobba

Spontanansökan

Vill du vara med på vår resa? 

Vi ser fram emot din ansökan!

Ange vad du är intresserad av att jobba med i fritextrutan på ansökningssidan.

arrow-left
Hej, vill du ställa en fråga? Öppen chatt