Jobba på St1

Gillar du förändring? Får du energi av att gå din egen väg? Då kan du vara vår nästa kollega – på kontoret vid Bromma Blocks eller på raffinaderiet i Göteborg.

Läs mer om våra lediga tjänster nedan.

Junior inköpare till St1 Refinery

Är du i början av din karriär och har ett stort intresse för att utveckla dina kunskaper kring inköpsprocessen? Då finns möjlighet att få arbeta på ett av Sveriges största energiföretag! Här får du möjligheten att utvecklas inom ett stort och välkänt företag med ett innovativt tänk. Sök tjänsten idag - vi arbetar med löpande urval!

Projektadministratör till St1 Refinery

Är du självgående och har ett öga för detaljer? Är du dessutom social och gillar att arbeta i en roll där du dagligen har kontakt och skapar relation med människor? Sök då rollen som projektadministratör idag - vi arbetar med löpande urval!

Laboratorieingenjör till St1 Refinery

Vi söker nu en engagerad laboratorieingenjör som vill ha en ansvarstagande roll i ett ledande energiföretag i Göteborg. I rollen som laboratorieingenjör förväntas du utföra olika analysmetoder effektivt och säkert. Rollen är en viktig och avgörande del i produktionskedjan.

Som laboratorieingenjör kommer du att arbeta med att utföra bränsle- och vattenanalyser i laboratorium utrustat med bland annat GC, HPLC, AA, X-ray, samt speciell instrumentering för att kunna utföra petroleumanalyser och miljöanalyser. Du kommer utföra viktiga analyser för både produktionsavdelningen och depåer runt om i Sverige, vilket innebär att jobbet du utför alltid förväntas vara av hög kvalité. 

Underhållstekniker till St1 Refinery

Vi söker en ny kollega till vår underhållsavdelning i Göteborg! Som underhållstekniker kommer du vara placerad i vår underhållsorganisation som totalt består av ungefär 60 anställda och entreprenörer. Du kommer att vara del av ett team om 13 personer på avdelningen för roterande utrustning. Avdelningen arbetar i huvudsak med underhåll av raffinaderiets roterande utrustning såsom pumpar, turbiner, kompressorer, fläktar m.m

Vi ser att du som söker kommer från verkstadsindustrin med verkstadsteknisk utbildning eller motsvarande i arbetslivet förvärvad erfarenhet. Har du erfarenhet från processindustrin eller av roterande utrustning inom annan industri är det meriterande men inte ett krav.

Miljöingenjör till St1 Refinery

Är du Miljöingenjör och vill vara med att få påverka och sätta strukturer?
Som Miljöingenjör kommer du att vara en viktig och drivande kugge i vårt miljöarbete. Du kommer att ingå i ett team på fyra personer som leds av vår Miljöchef. 

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning med inriktning inom miljö, teknik eller naturvetenskap. Du har dokumenterad erfarenhet av arbete med miljöfrågor från en processindustri eller liknande verksamhet. För att lyckas i rollen ser vi att du har en god förståelse och kunskap inom lagstiftning kopplad till vår verksamhet.

 

Revenue Specialist med fokus på vår butiksverksamhet

Har du en förmåga att omvandla finansiell information och siffror till kommersiella underlag? Trivs du i en dynamisk miljö där du får möjligheten att påverka? Vi söker nu en Revenue Specialist till vår Convenience Retail-verksamhet. 

Underhållsingenjör för vår stations- och butiksverksamhet

Du kommer ansvara för att samordna underhåll av dryga 470 anläggningar inklusive butiker och biltvätthallar genom ett tätt samarbete med våra leverantörer och partners. I denna roll kommer säkerställa att vi fortsatt har hög kundfokus genom driftsäkerhet bl a. 

Brand- och skyddschef till St1 Refinery

Har du erfarenhet från att bedriva ett brand- och skyddsarbete inom industrin och drivs av varierande och spännande arbetsuppgifter? Är du redo för en ny utmaning med goda möjligheter till påverkan? Roligt! Kanske kan vi vara din nästa arbetsgivare?

I rollen som brand- och skyddschef förväntas du leda och utveckla brand- och skyddsarbetet på raffinaderiet, bland annat genom att förbättra processer, rutiner eller driva mindre projekt inom ansvarsområdet. Du bidrar till efterlevnad av lag- och myndighetskrav samt implementering av förändringar kopplat till detta. 

Drifttekniker / Processoperatör Göteborg

Är du vår nästa Drifttekniker / Processoperatör
Vi söker flera medarbetare till vårt driftteknikergäng i Göteborg! 
St1:s raffinaderi är i uppstarten av sin omställning till produktion av förnybara bränslen. Just nu pågår bygget av ett av våra kommande tillskott på raffinaderiet, en produktionsanläggning för tillverkning av biodiesel. Anläggningen är ett av våra första stora steg mot visionen att bli den ledande producenten och säljaren av CO2-medveten energi. Och resan dit har bara börjat.

Projektchef

Du kommer att ansvara för raffinaderiets nya projektavdelning. Avdelningens huvudfokus är att utreda och utföra projekt som riktar sig mot förbättrad arbetsmiljö, miljö, säkerhet och energieffektivitet inom verksamheten. I tillägg till dessa, ansvarar avdelningen för raffinaderiets CAPEX- och MoC-process, där du säkerställer hög kvalitet genom processens alla steg. 

Som chef har du personalansvar för avdelningens projektingenjörer samt arbetsledning för inhyrda konsulter. Inom avdelningen samarbetar ni i stor grad internt, men också med andra avdelningar inom raffinaderiet. Du ansvarar för att säkerställa att projekten är lönsamma, levereras i tid och håller god kvalitet.

Spontanansökan

Vill du vara med på vår resa? 

Vi ser fram emot din ansökan!
Spontanansökan till raffinaderiet i Göteborg.
Ange vad du är intresserad av att jobba med i fritextrutan på ansökningssidan.