Energi av att tänka annorlunda

Jobba på St1

Gillar du förändring? Får du energi av att gå din egen väg? Då kan du vara vår nästa kollega – på kontoret i Sundbyberg eller på raffinaderiet i Göteborg. Läs mer om våra lediga tjänster nedan.

Drifttekniker till St1s depå i Luleå

Vill du jobba i ett företag som både vill och kan göra skillnad? St1 är ett modernt energibolag med visionen att vara den ledande producenten och försäljaren av CO2-medveten energi. Miljöfrågan är ständigt prioriterad hos oss och målet är att utveckla och erbjuda förnybara bränslen som har mindre miljöpåverkan.

Regionchef till Företagsmarknaden

Vi söker dig som vill bli en del av vårt team på totalt 10 medarbetare. Som Regionchef/säljare har du stor frihet att självständigt planera, genomföra och följa upp säljaktiviteter inom olika delar av Transportsektorn i din region. Du är självgående, initiativrik och vill jobba i ett modernt och framgångsrikt energibolag med möjlighet att utvecklas.

HSM samordnare till St1 Refinery AB

St1 Refinery AB förstärker nu teamet som arbetar med Hälsa, Säkerhet, Miljö och Arbetsmiljö med en HSM-samordnare, placering Göteborg. Brinner du för miljö-och säkerhetsfrågor? Här har du chansen att få arbeta med det helhjärtat i ett kompetent och framåt team där atmosfären är öppen och välkomnande. St1 är organisationen som uppskattar och värderar sina medarbetare och där samarbete mellan avdelningar är en självklarhet. Låter det lockande? Varmt välkommen med din ansökan!

Processäkerhetsingenjör till St1 Refinery

Brinner du för att jobba med processäkerhet med främsta målsättning att förbättra säkerhet och tillförlitlighet i en dynamisk miljö? Trivs du att jobba med ett helhetstänk och mellan avdelningar i organisationen? Här får du möjlighet att genom synergier utvecklas ytterligare i din roll. Känns det här spännande? Då kan du vara vår nya Processäkerhetsingenjör! Varmt välkommen med din ansökan!

Drifttekniker till St1 Refinery AB

Vi söker Drifttekniker kontinuerligt och tar gärna emot spontanansökningar. Varmt välkommen med en ansökan om du är intresserad av att jobba i vår spännande raffinaderidrift!

Drifttekniker till St1s depå i Karlstad

Nu söker vi Två Drifttekniker till våran depå Karlstad. Depån är inne i en snabb utvecklingsprocess för att möta de behov som uppstår i samband med att produktmixen förändras mot användning av högre andel förnyelsebar energi. Du blir en viktig kugge i arbetet att skapa en arbetsplats där personalen kan trivas och utvecklas.

Hej, vill du ställa en fråga? Öppen chatt