Biogas - framtidens biodrivmedel

Biogas

Kör mer hållbart med biogas. St1 säljer biogas, ett drivmedel som nästan helt är  koldioxidneutral, till både företag- och privatkunder. Via oss kan du från Trelleborg i söder till Uppsala i norr tanka biogas på runt 80-tal stationer. Betala kan du göra med ett St1 Biogaskort eller med de vanligaste bank- och kreditkorten. Självklart finns även en app för att underlätta tankning och betalning.

Har du koll på vad som finns under och över marken?

Det finns ledningar och kablar både över och under marken. För att de inte ska skadas är det bra om du vet var de ligger när du planerar att gräva, bygga eller spränga. En skadad ledning kan resultera i stora konsekvenser för många.

Produkt- och säkerhetsdatablad

I våra produkt- och säkerhetsdatablad finns information om produkternas egenskaper, användningsområden samt säker hantering av produkterna.

St1 var först i branschen med att visa på ursprungsland för våra produkter. Både för bränslen vi köper in och för råvaror vi processar själva i vårt raffinaderi. Läs mer om vårt arbete för ökad transparens och trygghet här.

Privat

När organiskt material såsom hushållsavfall, gödsel avloppsvatten och slam bryts ner bildas biogas. Genom att ta hand om  vårt eget avfall skapar vi energi som är bättre för miljön och minskar koldioxidutsläppen.  Vill du veta mer?

Företag

Vill du som företagskund ansöka om St1 Biogaskort kan du göra det här eller genom att ladda ner St1 Biogasappen.