St1 Företagskort

Man vid bil

St1 Företagskort ger snabbt många vinster

Det finns många fördelar med att vara företagskund hos St1. Främst för dig som kör personbil, mindre servicefordon eller lätt lastbil. Många av våra kunder har en St1-station alldeles i närheten och vill tanka snabbt och enkelt på automatstationer.  

  • Ingen årsavgift
  • Lågt atomatpris direkt på St1-stationen.
  • Närmare 500 tankbara ställen i Sverige, kortet gäller även på Shellstationerna.
  • Fullständig överblick med St1 Business Mina sidor.
  • Spärra och beställa kort/kod samt fler funktioner. 
  • Med St1 Business-appen för St1 Företagskort kan du tanka och betala med mobilen.

För dig som kör tunga fordon rekommenderar vi varmt Shell TruckDiesel som ingår i St1s verksamhet.

St1 Företagskort full koll och flexibilitet

Välj själv hur kortet ska användas – från dag till dag eller till och med från timme till timme. Det är helt och hållet upp till dig att bestämma över varje enskilt kort. Kanske vill du att ett kort endast ska gälla för tankning av diesel och ett annat bara för bensin. Kanske vill du spärra andra köp än just drivmedel. På Mina sidor hanterar du enkelt alla dina kort för att de ska passa företagets behov på bästa sätt. 

På specifikationerna redovisas statistikuppgifter över de inköp som gjorts under månaden och ackumulerade inköp sedan årsskiftet. Även här kan du välja tjänsten mätarställning så varje inköp redovisas med den mätarställning som knappats in vid köptillfället. 

Dina inköp faktureras månadsvis, månaden efter att de gjorts. Du får fakturan i början av månaden och har normalt 15 dagar på dig att betala från fakturadatum.  

St1 Business Mina sidor

Anslut dig kostnadsfritt till St1 Business Mina sidor och få kontroll över köpen med St1 Företagskort. Här ansluter du också kortet till St1 Business-appen och bjuder in förare.  

St1 Business-appen

Tanka kortlöst med St1 Business-appen på 500 stationer i Sverige. Anslut St1 Företagskortet via Mina sidor och bjud in föraren att tanka och betala med mobilen.  

Listprisavtal

Är ditt St1 Företagskort kopplat till listprisavtal på St1- och Shellstationer i Sverige hittar du gällande listpriser på shell.se.

Nedladdningsbara dokument

Vill du betala din faktura extra bekvämt och låta den dras via autogiro? Klicka hem blanketten nedan, fyll i, skriv ut, signera och skicka till oss. Undrar du om vilka bestämmelser som gäller för St1 Företagskort så finns gällande kontobestämmelser nedan.