St1 söker skötselföretag till våra automatstationer

St1 söker skötselföretag till våra automatstationer

Du kommer genom dokumenterande servicebesök att säkerställa funktionalitet, skötsel, skyltning och se till att marknadsplatsen följer våra visuella riktlinjer samt lagliga krav. Arbetet innebär omfattande resor i det område där dina stationer ligger. Du kommer ansvara för drift och underhåll av 15-20 automatstationer under våra varumärken inom St1.  Området sträcker sig mellan Hova, Hjo i öster till Vårgårda i väst och innefattar bland annat stationer i Lidköping, Falköping, Mariestad och Skövde.

Vi söker dig som är målinriktad, engagerad och som har tekniskt intresse, praktisk läggning och mycket god datorvana. Du är noggrann och serviceinriktad. Självklart är det också viktigt att du, liksom vi, har ett stort kundfokus. Du måste ha B-körkort eftersom du kommer att ha en specialutrustad leasingbil för att klara dina arbetsuppgifter.

Hoppas du vill följa med oss på resan mot en fossilfri framtid & ett spännande uppdrag inom Skaraborgsregionen.

För frågor kring uppdraget och rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Distriktschef Fredrik Holmqvist, 070-328 8267

Ansökan mailas senast 10 december till:

ansokan.stationsverksamhet@st1.se

Om St1

St1 är ett finländskt energibolag som i sin verksamhet förverkligar sin vision om att vara den ledande producenten och försäljaren av CO2-medveten energi. Bolaget undersöker och utvecklar företagsekonomiskt lönsamma energilösningar som är skonsammare för miljön.


St1s energitjänster och produkter sträcker sig från vindkraft till det bioavfallsbaserade bränslet Refuel RE85 med höginblandning av etanol. Bolaget har sex produktionsanläggningar för bioetanol i Finland, ett raffinaderi i Göteborg och sammanlagt 1 200 St1- och Shellstationer i Finland, Sverige och Norge. Bolaget har sitt huvudkontor i Helsingfors.