Tidigare kampanjer

Hos oss finns bara låga priser. Vi har inget mer att säga...

Vi erbjuder en sak, drivmedel med lågt pris, bensin, diesel och E85, det är vad som finns, punkt. Vi har inget mer att säga, även i dessa tider när utvecklingen av drivmedelspriserna påverkas av händelser i världen arbetar vi för att säkerställa att vi erbjuder lågt pris.
Detta är vad vi med mycket humor och värme lyfter fram i vår nya kampanj för St1. 
Visste du att vi gör över 1000 priskontroller runt om i Sverige varje dygn? Tack vare det arbetet säkerställs att vi erbjuder låga och konkurrenskraftiga priser på alla våra drygt 280 stationer.

 

Electromannen 2019-2020

Världen förs fram av människor som vågar göra saker annorlunda. 

Annorlunda fördelar 2016-2017

Det finns många fördelar med att tanka annorlunda

Att tanka obemannat betyder inte att man alltid är ensam, men det betyder att man kan få vara lite ostörd en stund. Till exempel om man är nygift. Eller när man har ett socialt yrke där man träffar många människor varje dag. Då kan det vara riktigt skönt att få en stunds avkoppling genom att fylla sin bil på St1 och få lugn och ro. Två exempel på att annorlunda fördelar med att tanka hos St1.

Se våra filmer om att tanka annorlunda, här intill ser du Taxichauffören och nedan hittar du länkar till Nygifta och Mediet samt en "okammad" Ranelid och Sällskapet Ärtsoppan.

Det kan också vara mer personliga händelser...

Det finns fler anledningar som gör att man är glad över att kunna tanka obemannat på St1. Som om man råkar ut för det oerhört pinsamma att kjolen har fastnat innanför strumpbyxorna när man klär sig. Eller att man har fått en finne mitt i pannan. Eller när man är sådär himla lycklig och nykär och har fått ett kärleksbevis på halsen. Det är också bra exempel på annorlunda fördelar med att tanka obemannat på St1. Nedan hittar du också en "okammad" version av Björn Ranelid och en dam från Sällskapet Ärtsoppan som passar på att använda sig av en av fördelarna med att tanka obemannat.

Feltatuerad

Meatloaf 2015

Vad är det som är så annorlunda med St1 då?

Först och främst är våra obemannade stationer billigare. Dessutom är vi modernare. Vi twittrar t ex ut våra priser i realtid och vi är först ut med att införa ursprungsinformation på bränsle för att driva utvecklingen i en positiv riktning. Dessutom har vi som mål att bli det första bensinbolaget i världen att helt ersätta fossila bränslen. Vi tänker helt enkelt lite annorlunda, så att du ska kunna tanka billigare och bättre. 

Här ser du Meatloafs resa, hur han ville att filmen skulle sluta...

Höstkampanj 2014

Våga tanka annorlunda!

Det som är mest annorlunda med oss är kanske den vision som genomsyrar hela vårt företag – att vara det ledande energibolaget som bidrar till avskaffandet av fossila bränslen. Vi har t ex över 300 "prisspioner" som gör runt 1 000 priskontroller varje dag för att säkerställa att vi erbjuder ett lågt pris på alla våra stationer. Vi säljer endast bensin, diesel och E85 på våra stationer – inget annat som gör att köerna blir långa. Det gör att det alltid går snabbt och enkelt att tanka på en St1-station. Vi har stora tankar under våra stationer så att vi slipper transportera drivmedel lika ofta som andra. St1-stationerna har lågenergilampor för att leva upp till en modern och miljöfokuserad station. Nyligen har vi kompletterat våra betalterminaler med utrustning som försvårar skimning.

Gör som Dare Dan - våga tanka annorlunda!

Vårkampanj 2014

St1 twittrar priser i realtid

Genom att vi vill göra saker och ting annorlunda utmanar vi oss själva hela tiden. Och att få våra stationer att twittra ut sina priser är väl annorlunda? Det gör det enkelt för dig som kund att se din stations låga pris. Alla St1-stationer har sin egen hashtag-adress,tex #St1Domsjo, dessa adresser hittar du på din station. Vi gör 200–1 500 prisändringar per dygn, så troligen blir vårt Twitterkonto ett av Sveriges mest aktiva. Följ oss gärna på Twitterkonto @St1Sverige– med viss risk för utmattning.

Att få en katt att lyssna på våra St1-stationers uppmaning om att följa dem på Twitter är svår och för en katt är det väldigt annorlunda. Lika svårt är det för en människa att förstå att en St1-station flirtar för att bli följd på Twitter. Det är också väldigt annorlunda. 

Höstkampanj 2013

En annorlunda filminspelning

Under några dagar i augusti riggade vi dolda kameror i buskarna kring våra stationer och överraskade förbipasserande kunder genom att bjuda på ett annorlunda sätt att tanka. Resultatet blev ett gäng väldigt glada bilister, och de här filmerna som vi kommer visa på TV under hösten.

Med "annorlunda" syftar vi inte bara på clownerna och symfoniorkestern, utan på att vi gör allt från cirka tusen priskontroller om dagen för att kunna erbjuda låga priser på din ort, till att vi har ett av världens mest energieffektiva raffinaderier Så att du alltid ska kunna tanka billigt, modernt och gärna lite gladare hos oss än hos någon annan.

Är det verkligen så himla annorlunda att tanka på St1, eller att tanka obemannat över huvud taget?

Nej, det är klart att det inte är, det är inte själva tankningen som är annorlunda. Men vi har ingen personal på våra stationer eftersom vi inte har några butiker, toaletter eller annan traditionell kringservice. Detta gör att vi kan erbjuda dig ett lågt pris när du tankar hos oss. Vi fokuserar helt och hållet på att ge dig en snabb och enkel tankningsupplevelse. Så det som är annorlunda hos oss är vårt sätt att tänka och agera för att göra det bästa för dig som kund och samtidigt långsiktigt för vår miljö.

Det som är mest annorlunda med oss är kanske den vision som genomsyrar hela vårt företag – att vara det ledande energibolaget som bidrar till avskaffandet av fossila bränslen. Vi har som mål att helt ersätta fossila bränslen. Det sker såklart inte över en natt, utan är ett långsiktigt mål som måste ske i balans med vår bilparks utveckling. 

Det ligger såklart i tiden att vi aktivt måste värna om vår miljö och göra saker på nya sätt. Det krävs en del mod eftersom det är en snårig väg mot målet. Och modiga är vi. Du kan t ex följa våra priser i realtid via Twittrer. Du kan också enkelt hitta ursprungsinformation för våra bränslen på här på hemsidan. Något vi var först med att redovisa för att driva utvecklingen i en positiv riktning. Vi tänker helt enkelt lite annorlunda, så att du ska kunna tanka billigare och bättre.

Välkommen till oss på St1