St1 Företagskort

Man vid bil

St1 Företagskort ger snabbt många vinster

Det finns många fördelar med att vara företagskund hos St1. Främst för dig som kör personbil, mindre servicefordon eller lätt lastbil. Många av våra kunder har en St1-station alldeles i närheten och vill tanka snabbt och enkelt på automatstationer.  

  • Ingen årsavgift
  • Lågt atomatpris direkt på St1-stationen.
  • Närmare 500 tankbara ställen i Sverige, kortet gäller även på Shellstationerna.
  • Fullständig överblick med St1 Business Mina sidor.
  • Spärra och beställa kort/kod samt fler funktioner. 
  • Med St1 Business-appen för St1 Företagskort kan du tanka och betala med mobilen.

För dig som kör tunga fordon rekommenderar vi varmt Shell TruckDiesel som ingår i St1s verksamhet.

Enkel redovisning och fakturering

Alla företag har olika behov och därför kan du som företagare själv lägga upp hur dina kortköp ska faktureras. Du har möjlighet att välja följande alternativ:

  1. Samlingsfaktura där alla korts inköp specificeras och samlas på en faktura.

  2. Samlingsfaktura med bilaga per kort. Ska dina inköp attesteras på flera olika ställen i företaget kan det vara smidigare att få en faktura med bilaga på de specifika inköp som gjorts på varje kort under månaden.

Du ansöker enkelt online med BankID

Som företagskund hos St1 tankar du alltid till lågt pris. Vi är helt transparenta och gör runt 1000 priskontroller varje dag för att du ska känna dig trygg i att du alltid får ett konkurrenskraftigt pris.

Lätt yrkestrafik

Kompletta drivmedelslösningar för ditt företag

Lätt yrkestrafik

Tung trafik

Vårt allra tyngsta erbjudande

Tung trafik

Marin

Håller sjöfarten levande

Marin

Direktleveranser och återförsäljare

Drivmedel och produkter för uppvärmning till industrier, åkerier och andra storkunder

Direktleveranser och återförsäljare

St1 Företagskort full koll och flexibilitet

Välj själv hur kortet ska användas – från dag till dag eller till och med från timme till timme. Det är helt och hållet upp till dig att bestämma över varje enskilt kort. Kanske vill du att ett kort endast ska gälla för tankning av diesel och ett annat bara för bensin. Kanske vill du spärra andra köp än just drivmedel. På Mina sidor hanterar du enkelt alla dina kort för att de ska passa företagets behov på bästa sätt. 

På specifikationerna redovisas statistikuppgifter över de inköp som gjorts under månaden och ackumulerade inköp sedan årsskiftet. Även här kan du välja tjänsten mätarställning så varje inköp redovisas med den mätarställning som knappats in vid köptillfället. 

Dina inköp faktureras månadsvis, månaden efter att de gjorts. Du får fakturan i början av månaden och har normalt 15 dagar på dig att betala från fakturadatum.  

Nedladdningsbara dokument

Vill du betala din faktura extra bekvämt och låta den dras via autogiro? Klicka hem blanketten nedan, fyll i, skriv ut, signera och skicka till oss. Undrar du om vilka bestämmelser som gäller för St1 Företagskort så finns gällande kontobestämmelser nedan.