St1 Företagskort - samarbetsavtal med företagande.se

Man vid bil

St1 Företagskort ger snabbt många vinster

Det finns många fördelar med att vara företagskund hos St1. Främst för dig som kör personbil, mindre servicefordon eller lätt lastbil och är medlem i företagande.se. Med St1 Företagskort kopplat till vårt samarbetsavtal med företagande.se får du rabatt på varje liter du tankar på St1 och Shell i Sverige, se mer nedan. Fram till 15 juni får du 25 öre extra rabatt per liter.  

  • Ingen årsavgift
  • Närmare 500 tankbara ställen i Sverige. Kortet gäller även på Shellstationerna.
  • Fullständig överblick med St1 Business Mina sidor.
  • Spärra och beställa kort/kod samt fler funktioner. 
  • Med St1 Business-appen för St1 Företagskort kan du tanka och betala med mobilen.

Logotype företagande.se

St1 Företagskort full koll och flexibilitet

Välj själv hur kortet ska användas – från dag till dag eller till och med från timme till timme. Det är helt och hållet upp till dig att bestämma över varje enskilt kort. Kanske vill du att ett kort endast ska gälla för tankning av diesel och ett annat bara för bensin. Kanske vill du spärra andra köp än just drivmedel. På Mina sidor hanterar du enkelt alla dina kort för att de ska passa företagets behov på bästa sätt. 

Du kan också tanka kortlöst med St1 Business-appen på 500 stationer i Sverige. Anslut St1 Företagskortet via Mina sidor och bjud in förare att tanka och betala med mobilen, St1 Business-appen och egenvald kod/biometrisk igenkänning.

På specifikationerna redovisas statistikuppgifter över de inköp som gjorts under månaden och ackumulerade inköp sedan årsskiftet. Även här kan du välja tjänsten mätarställning så varje inköp redovisas med den mätarställning som knappats in vid köptillfället. 

Dina inköp faktureras månadsvis, månaden efter att de gjorts. Du får fakturan i början av månaden och har normalt 15 dagar på dig att betala från fakturadatum.  

Listprisavtal

Med St1 Företagskort kan du även tanka på Shells stationer i Sverige och såklart gäller även din avtalade rabatt även här. Tillsammans med St1-stationerna i Sverige har du cirka 500 stationer att tanka på. Rabatten avräknas på listpriset som finns publicerat på Shells hemsida här. Samma listpris gäller när du tankar på St1-stationerna.

Nedladdningsbara dokument

Vill du betala din faktura extra bekvämt och låta den dras via autogiro? Klicka hem blanketten nedan, fyll i, skriv ut, signera och skicka till oss. Undrar du om vilka bestämmelser som gäller för St1 Företagskort så finns gällande kontobestämmelser nedan.