Laddstation elbil

Ladda din elbil på vår nya laddstation vid Jonstakarondellen i Varberg. Här finns både snabbladdning och supersnabbladdare.

laddningssymbol för att ladda elbil

Laddstation för elbil

Nya St1 i Varberg har fått en laddstation för dig med elbil. Laddstationen är öppen för alla elbilar och erbjuder snabbladdning på 50 kW samt två ultrasnabba laddstolpar som ger maximalt 150 kW. Intill laddstationen vid Jonstakarondellen i Varberg har även ett nytt matställe öppnat som heter Ploq. Under tiden din bil laddas är du varmt välkommen in på något att äta eller dricka.

Laddstationen i Varberg har totalt 6 laddplatser som är öppna för alla och drivs som ett samarbete mellan St1 och Recharge. All information om hur du laddar din elbil står tydligt på laddstolparna. Hur mycket det kostar att ladda elbilen hittar du på Recharge hemsida.  Är du ansluten till Recharge betalsystem laddar du elbilen snabbt och enkelt hos oss. Hur lång tid det tar att ladda din elbil beror på din elbils kapacitet att ta emot laddning.   

En hand som håller en i en lysande glödlampa

Ladda bilen på St1

Vi som arbetar på St1 drivs av att skapa tillgängliga, prisvärda och nya grönare drivmedel för dig som behöver bilen i vardagen. Därför är vi glada att nu öppna den nya laddstationen för elbilar i Varberg. Den tar oss ett litet steg närmare visionen om att vara den ledande producenten och försäljaren av CO2-medveten energi.

En stor del av vinsten som St1 gör investeras i projekt som ökar produktionen av CO2-medveten energi. En del projekt är större, andra mindre. För att nämna några exempel tillverkar vi etanol av gammalt bröd, utvinner geotermisk energi och utvecklar vindkraft. Vi har även satt solfångare på tre stationstak i Göteborg för att bidra med el till drift av stationerna. Kan ett drivmedelsbolag vara en miljökämpe? Ja säger vi, läs mer här om vår vision.