Camilla Brännhult på Barnarpsgatan i Jönköping är Årets Kundlöftesvärd & Affärsman.

Nu har årets hungrigaste Kundlöftesvärd & Affärsman korats. Det är Camilla Brännhult som driver Välkommen in-butiken vid Shellstationen på Barnarpsgatan i Jönköping som utses till Årets Kundlöftesvärd & Affärsman av St1, i konkurrens med 105 butiker i hela Sverige.

St1, som driver butikskedjan vid Shellstationerna under namnet Välkommen in, en kedja i förändring till en matdestination, PLOQ – matfullness på väg, höll igår sitt årsmöte där det bland annat ingår prisutdelning till de butiker som utmärkt sig särskilt. Det främsta priset är utmärkelsen Årets Kundlöftesvärd & Affärsman som baseras på en rad parametrar, bland annat oberoende studier med mystery shoppers, olika testpersoner som agerat kunder i butiken och på stationen vid flera olika tillfällen under året för att säkra en bra kundupplevelse. Camilla och hennes gäng av Kundlöftesvärdar fick det värdiga betyget, 99 procent.

- Vi är glada att kunna utnämna Camilla till årets Kundlöftevärd & Affärsman. Camilla lämnar inget åt slumpen, hon har fullt fokus på kundbemötandet och att säkra kundlöften. Hon har tydliga mål och en plan för att driva och förflytta verksamheten framåt. Camilla har i hård konkurrens vunnit det prestigefyllda priset tack vare en ständigt hög nivå på våra fokusområden mat, kaffe, dryck och service säger Sofie Westman, Chef för butiksverksamheten på St1.


- Vi ser till att ha kul på jobbet, både med varandra och med våra kunder, det är en stor del av framgångsfaktorn för att vi vann priset. Att vi har rent, ordning och reda är också en viktig del av att våra kunder trivs hos oss. Vi har vunnit ”årets Guldmugg” för andra året i rad och en ren och fräsch toalett är också viktigt för helhetsbedömningen. När jag kommer till butiken imorgon är en av de första saker jag gör att städa toaletten, säger Camilla.

Camilla har drivit Välkommen in-butiken på Banarpsgatan sedan november 2018 tillsammans med sin man Jonas. Camilla har tidigare jobbat på Burger King och har stort fokus på mat med sig in i sin verksamhet tillsammans med servicekänsla.

Jönköping Camilla
 

 Camilla tog emot priset under en officiell ceremoni i digitalt format, under onsdagseftermiddagen.

Välkommen in till Camilla och hennes Kundlöftesvärdar på Banarpsgatan i Jönköping för en avkopplande paus där du kan fylla på med något från vårt goda sortiment av mat, kaffe och fika. Eller till någon av våra övriga 104 butiker runt om i landet som väntar på att få rå om dig.

 

St1 är ett modernt energiföretag med visionen att vara den ledande producenten och försäljaren av CO2-medveten energi. Miljöfrågan är ständigt prioriterad hos oss och att minimera fossil CO2-påverkan är vårt viktigaste uppdrag. Stationsnätet i Sverige består av ca 475 stationer. Av dem är ca 275 obemannade St1-stationer, drygt 100 bemannade stationer under varumärket Shell och ca 100 stationer är speciellt anpassade för tung trafik under varumärket Shell TruckDiesel. För mer information, se www.st1.se

___________________________________________________________________________

Presskontakt St1:

Stefan Samuelsson, Affärsområdeschef,                                             
Tel: 08 55 54 81 51, E-post: stefan.samuelsson@st1.com               
Box 1029, 172 21 Sundbyberg  

 www.st1.se
Pressmaterial: www.sti.se
/press

           

arrow-right
Föregående
Information om vår bränsleförsörjningskedja

01.03.22

Nästa
Vantaa Energy and St1 to cooperate in the distribution of electric fuel

01.06.22

Mer intressant läsning

Se alla inlägg