Betala med din mobil. Tryggt, snabbt och vansinnigt smidigt. Du behöver inte ens byta bank.

Välkommen till framtidens sätt att betala direkt med din mobil. Hjärtat är vår nya app, St1 Way Sweden och vårt St1 Mastercard. Med St1 Way-appen blir du helt kortlös med ditt digitala St1 Mastercard. Kortet har ingen årsavgift och du kan redan idag ansluta det till Apple Pay. Inom kort kommer också möjligheten att betala tankningar i appen på våra stationer medan du sitter kvar i bilen och andra smarta funktioner.

Så här gör du för att komma igång, det tar bara ett par minuter:

 

 

 

 

 

Kort uppehåll för underhåll

Måndag den 13 november mellan klockan 04.30-05.00 genomför vi en uppdatering av vårt kortsystem. Under tiden vi uppdaterar systemet är det inte möjligt att använda ditt St1 Mastercard för inköp och det går heller inte att ansöka om ett kort i St1 Appen.

Vi ber om ursäkt för eventuella olägenheter under de 30 minuter vi uppdaterar systemet. Välkommen att kontakta vår kundservice vid eventuella frågor. Du når oss via e-post kundservice.finance@st1.se eller telefon 08-555 484 10.  


För att ladda ner appen behöver du en iPhone SE, iPhone 6 eller senare med iOS 11 eller senare. 

Läs mer om St1 Mastercard och St1 Appen här.

PS. För ordningens skull kommer vi också att skicka ett St1 Mastercard hem till din brevlåda, men det är inget du behöver bära med dig eftersom du redan laddat ner kortet digitalt i din St1 app.