St1 Refinery söker Laboratorieingenjör

Vi söker nu en engagerad laboratorieingenjör som vill ha en ansvarstagande roll i ett ledande energiföretag i Göteborg.

Arbetsbeskrivning

I rollen som laboratorieingenjör förväntas du utföra olika analysmetoder effektivt och säkert då du kommer vara en viktig och avgörande del i produktionskedjan.  

Du kommer att arbeta med att utföra bränsle- och vattenanalyser i ett ljust och modernt laboratorium utrustat med bland annat GC, HPLC, AA, X-ray, samt instrumentering för att kunna utföra petroleumanalyser. Du kommer utföra viktiga analyser för både produktionsavdelningen och depåer runt om i Sverige, vilket innebär att jobbet du utför alltid ska vara av hög kvalité.

 

Arbetet innebär både rutin- och problemlösande uppdrag där du kommer att få användning av både dina praktiska och teoretiska kemikunskaper. Du kommer att ges möjlighet att specialisera dig inom ett eller flera av dessa områden.

 

Kvalifikationer

I rollen som laboratorieingenjör är du kreativ, noggrann, samt värdesätter kvalitet i det du gör. Du har god samarbetsförmåga och gillar att se praktiska lösningar på olika problem. Du vill därtill vara med och både förbättra och effektivisera arbetsrutinerna i ett dynamiskt och entreprenöriellt företag.

Vi söker en Laboratorieingenjör med universitets eller högskoleexamen inom kemiteknik, med erfarenhet av laboratoriearbete.

Vi vill att du har en god planerings- och prioriteringsförmåga och kan arbeta självständigt och strukturerat.

Då vår arbetsmiljö kräver ett aktivt HSM-arbete (hälsa, säkerhet, miljö) ser vi också att du är en ansvarsfull person som har stor förståelse för detta i det dagliga arbetet.

B-körkort är ett krav.

 

 

 

Vi erbjuder

  • En professionell och utvecklande miljö
  • Mycket eget ansvar
  • Bonuslön och utfyllnad av föräldraförsäkring vid barnledighet
  • Träningsmöjligheter, subventionerad lunch samt företagshälsovård

 

Är du intresserad?

  • Då urval sker löpande ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt dock senast den 20 september. Ansökan skickas till jobb-goteborg@st1.se
  • Märk ansökan ”Laboratorieingenjör”. För frågor om arbetet är du välkommen att kontakta vår Laboratoriechef, Ingemar Gustavsson, telefon 031-744 6271.

Välkommen med din ansökan!

arrow-left
Hej, vill du ställa en fråga? Öppen chatt