BankID och Swish är några som visat vägen för hur enkelt och säkert det är att betala direkt med mobilen. I oktober 2017 lanserade vi en ny app, St1 Way, och var först med att erbjuda Apple Pay med hjälp av vårt nya St1 Mastercard. En snabb och smidig lösning där du helt enkelt håller fram mobilen vid betalterminalen och godkänner med ditt fingeravtryck när du handlar.

Eftersom vi jobbar för att underlätta din vardag, vill vi tipsa dig om att ladda ner och registrera i dig vår app redan idag.

St1-Appen utvecklas hela tiden med nya smarta funktioner och om du laddar ner och registrerar dig i appen är du förberedd på vårens nyheter som vi lovar gör det ännu enklare att tanka och betala.

Just nu får du dessutom ett riktigt bra erbjudande: 100 kronor att handla för på Shell/7-Eleven*. Allt du behöver göra är att ladda ner appen från App Store, registrera dig och skapa ett St1 ID så får du värdekupongen till din mobil. Då är du också beredd den dag du vill börja använda din mobil som plånbok. 

Ladda ner och registrera dig i St1-Appen via din iPhone

 

Här kommer en snabb påminnelse om hur du gör för att få 100 kr att handla för på Shell/7-Eleven*:

1. Ladda ner St1-Appen från App Store direkt via din iPhone (kräver iOS 11 och iPhone SE eller senare)
2. Registrera din e-postadress och ditt mobilnummer
3. Slå på knapparna i appen så du kan ta emot meddelanden från oss.
4. Skapa ett St1 ID
5. Klart! Inom ca 24 timmar får du ett SMS med din digitala värdekupong som du kan handla för på Shell/7-Eleven i Sverige. 

Ladda ner och registrera dig i St1-Appen via din iPhone

 

*Erbjudandet gäller när du registrerar dig i St1-Appen med mailadress och mobilnummer samt skapar ett St1 ID senast 2018-03-04.
En digital värdekupong skickas via SMS till det mobilnummer som anges vid registrering i appen. Inom ca 24h. Reservation för ev. avvikelser.