St1 Cashkort

Ett kort för dig som gillar cash

Information dig som använder St1 Cashkort

För närvarande kan du tyvärr inte beställa nya Cashkort, logga in och ladda ditt befintliga Cashkort, se ditt saldo eller dina transaktioner.  Vi jobbar på nu på en ny och säkrare funktion.
Du kan fortfarande använda ditt redan laddade Cashkort för inköp av drivmedel på samtliga St1- och Shellstationer i Sverige.
Vi beklagar besväret som det här kan föra med sig.

Cashkort is King.

Vill du betala dina drivmedelsköp kontant, eller ge bort en tank till barnbarnet som rullar ut sin första moppe på vägarna? I båda fallen är Cashkortet king! Nu kan du dessutom både beställa och ladda ditt Cashkort med ett enkelt knapptryck här nedan.

Ge bort ett Cashkort

Födelsedag, nybliven körkortsinnehavare, julklapp, studentpresent. Listan över tillfällen att fira kan göras lång. Cashkortet passar utmärkt att ge bort, oavsett om du ska fira någon eller vill använda kortet för att få bättre koll på familjens drivmedelsförbrukning. Vem du än väljer att ge bort ett Cashkort till – kom ihåg att lämna över det tillsammans med tillhörande pinkod!

Tanka på både St1 och Shell

Cashkortet gäller för inköp av drivmedel på samtliga St1-stationer och inköp av drivmedel i betalterminal utomhus på samtliga Shellstationer i Sverige.

Behåll ditt Cashkort - du kan ladda det om och om igen

Du kan ladda kortet hur många gånger som helst med valfritt belopp (dock minst 50 kr och max 2000 kr). Maximalt innestående saldo på ditt Cashkort är 2000 kr.

Var rädd om din pinkod

Vid införskaffande av kortet får du en tillhörande pinkod. Tack vare att Cashkortet har pinkod, är det ett riktigt säkert kontantkort/presentkort. Eftersom inga uppgifter om kortköparen registreras eller sparas, finns ingen möjlighet att skicka ut pinkoden på nytt så håll hårt i din pinkod och förvara den på ett säkert ställe (tänk dock på att inte förvara ditt Cashkort tillsammans med din pinkod)!

Beställ eller ladda ditt Cashkort

Här kan du beställa ett Cashkort eller  logga in och ladda ditt befintliga kort, se ditt saldo och dina transaktioner. 

Allmänna villkor för Cashkort

Läs mer om något av våra andra kort

St1 Mastercard

Med St1 Mastercard kan du betala kontaktlöst

  • 0 kr i årsavgift
  • Upp till 45 dagar räntefritt
  • Delbetala inköp
  • Ansök enkelt i St1 Appen 
  • Full koll direkt i appen
  • Tillgång till Apple Pay för kontaktlösa köp
St1 Privatkort

Full koll på inköp och förbrukning

  • Tanka till lågt pris 
  • Ingen årsavgift
  • Gäller på både St1 och Shell i Sverige
  • Se transaktioner, fakturor och mycket mer på Mina sidor
St1 Företagskort

Närmare 500 tankbara ställen för ditt företag

Med St1 Företagskort tankar du inte bara till ett lågt pris på över 280 St1-stationer i Sverige. Kortet gäller även på Shellstationer och i de flesta parkeringsautomater som godtar bensinkort som betalningsmedel.