Energi av att tänka annorlunda

Underhållstekniker inom Roterande utrustning

St1 Refinery står inför nya spännande projekt och söker nu nya kollegor till sitt team inom roterande utrustning. Har du erfarenhet från mekaniskt arbete? Trivs du i en självständig och ansvarsfylld roll? Är teamet och arbetskollegor en viktig ingrediens för dig? Då ser vi fram emot din ansökan!

Som Underhållstekniker kommer du vara placerad i vår underhållsorganisation som totalt består av ungefär 60 anställda och entreprenörer. Du kommer att vara del av ett team om elva personer på avdelningen för roterande utrustning. Avdelningen arbetar i huvudsak med underhåll och reparation av raffinaderiets roterande utrustning såsom pumpar, fläktar och kompressorer m.m. I tjänsten ingår beredskap var sjätte vecka.

Låter det intressant? Varmt välkommen med din ansökan!

CRM Platform Admin till St1 Sverige AB

För dig som är nyfiken på modern teknik och vill till en ny och formbar roll kan detta vara ditt nästa karriärsteg.

St1 är företaget som både vill och kan göra skillnad. Vi är ett modernt energibolag med visionen att vara den ledande producenten och försäljaren av CO2-medveten energi. Miljöfrågan är ständigt prioriterad hos oss. Målet är att utveckla och erbjuda förnybara bränslen som har mindre miljöpåverkan. Vi ligger också långt fram med tekniska lösningar, som till exempel kortlösa tankningar på våra stationer.

Välkommen med din ansökan till Academic Work som vi samarbetar med i den här rekryteringen.

CRM Business Analyst till St1 Sverige AB

Frågorna som behöver ställas för att rätt systemlösning ska kunna designas, presenteras och snabbt göra nytta i en snabbrörlig organisation har du som Business Analyst hos oss på St1 full koll på.  Du vågar utmana befintliga lösningar och tankebanor.  

St1 är ett modernt energibolag med visionen att vara den ledande producenten och försäljaren av CO2-medveten energi. Miljöfrågan är ständigt prioriterad hos oss. Målet är att utveckla och erbjuda förnybara bränslen som har mindre miljöpåverkan. Vi ligger också långt fram med tekniska lösningar, som till exempel kortlösa tankningar på våra stationer.

Välkommen med din ansökan till Academic Work som vi samarbetar med i den här rekryteringen.

Är du vår nästa kollega?

Välkommen att läsa mer om våra annorlunda arbetsplatser – På kontoret i Sundbyberg, raffinaderiet i Göteborg eller på någon av våra depåer som finns från Malmö i syd till Luleå i norr.

Lediga tjänster på St1

Klippt och skuren för kontoret i Stockholm? Som gjord för vårt raffinaderi i Göteborg eller på någon av våra åtta depåer i Sverige? En ökad efterfrågan på St1s produkter gör att vi nästan alltid har lediga tjänster som väntar på rätt ansökan. Titta in och se om någon passar!

Jobba på en bemannad station!

Våra St1-stationer är som bekant obemannade, men vi har även förmånen att driva drygt 100 bemannade stationer under Shellvarumärket i Sverige. Intill de drygt 100 Shellstationerna utvecklas ett nytt butikskoncept där personlig service står högt i kurs. Är du intresserad av att jobba nära människor och vara en del av en helt ny destinationsplats finns det olika möjligheter för dig. För lediga tjänster i butiken, läs mer under ”Lediga tjänster”. Drömmer du däremot om att bli franchisetagare och driva din egen butik är du varmt välkommen att läsa mer under ”Bli Franchisetagare”.

Tack för att du är nyfiken på St1!

Bli Franchisetagare

Resan är medlet och destinationen är målet! Vill du vara med och säkerställa att våra kundlöften infrias och samtidigt bli en del i en verksamhet som både vill och kan göra skillnad? Bli franchisetagare till ett nytt butikskoncept i anslutning till ett av världens starkaste varumärken.

Att arbeta på St1 är speciellt – varje dag

På St1 utmanar vi gamla sanningar i jakten på nya, pragmatiska lösningar. Vårt gemensamma mål är att skapa en kundfokuserad och lönsam affär där vinsten går till investeringar i förnybar och långsiktigt hållbar energi.

Som medarbetare är du delaktig i allt som sker i företaget. Vi arbetar nära varandra i en informell organisation med korta beslutsvägar. Det innebär stort personligt ansvar men också stor frihet. Som företag är vi krävande men också generösa och öppna. St1 är något vi skapar tillsammans, med respekt och omtanke för affären, kunder och kollegor och för vår omvärld.

Flera arbetsplatser, alla lika annorlunda

På St1s kontor i Sundbyberg utanför Stockholm jobbar drygt 100 personer med försäljning mot privat- och företagskunder. Här har vi även samlat funktioner som Finans, IT, HR och Kundservice. Vi sitter i luftiga, fräscha lokaler med bra kommunikationer och mycket grönt inpå knuten.

På vårt miljöcertifierade raffinaderi på Hisingen i Göteborg jobbar drygt 200 personer. Här pågår omvandlingen av råolja till förädlade produkter dygnet runt, året om. Allt i ett oerhört professionellt hantverk signerat en bubblande mix av ingenjörer, forskare och mekaniker på våra verkstäder.

På våra åtta depåer i Sverige jobbar drygt 30 personer och här lagrar vi drivmedel, eldningsoljor, Jet-A1 och olika additiver. Totalt hanteras ca 3,8 miljoner i vår depåverksamhet. Till depåer kommer produkterna via pipeline, tankfartyg och järnväg. Från depåerna körs leveranser med tankbil till våra nästan 500 stationer och till större slutkunder.

arrow-left
Hej, vill du ställa en fråga? Öppen chatt