Drifttekniker till St1 Refinery AB

Drifttekniker till St1 Refinery AB

Vi söker Drifttekniker kontinuerligt och tar gärna emot spontanansökningar. Varmt välkommen med en ansökan om du är intresserad av att jobba i vår spännande raffinaderidrift!

Arbetsbeskrivning

Arbetet på raffinaderiets driftavdelning bedrivs i kontinuerlig skiftgång av fem väl sammansvetsade skiftlag som arbetar som självstyrande grupper. Arbetsuppgifterna varierar mellan kontrollrum- och utomhusarbete. Du kommer att arbeta med skötsel och drift av högautomatiserade processanläggningar samt processutrustning som kompressorer, pumpar, ugnar, ångpannor etc.

Vem är du?

Lämplig bakgrund är teknisk utbildning (t ex process, drift, sjöingenjör, maskinbefäl) på lägst gymnasienivå. Du får gärna ha erfarenhet från liknande processindustrier.

Som person har du lätt för att samarbeta, en öppen och positiv inställning samt kan arbeta under tidspress. Då arbetsuppgifterna varierar tror vi att du är van att arbeta dels praktiskt med tekniska lösningar dels stimuleras av analytisk problemlösning framför processdataskärmarna.

Vår arbetsmiljö kräver ett aktivt HSM-arbete (hälsa, säkerhet, miljö) så vi ser också att du är en ansvarsfull person som alltid strävar efter att förbättra din och dina kollegors arbetsmiljö. 

Vad kan St1 erbjuda dig?

  • Ett omväxlande och utvecklande arbete

  • Bonuslön och utfyllnad av föräldraförsäkring vid barnledighet

  • Träningsmöjligheter, drivmedelsrabatt samt företagshälsovård

St1 Refinery AB har kollektivavtal med IF Metall.

Intresserad?

Vi söker Drifttekniker kontinuerligt och tar gärna emot spontanansökningar. Varmt välkommen med en ansökan om du är intresserad av att jobba i vår spännande raffinaderidrift! Skicka din ansökan till jobb-goteborg@st1.se. Märk ansökan  "Drifttekniker".

Vill du ha ytterligare information om arbetet är du välkommen att kontakta Sarah Westas Björklund, HR Partner, på telefonnummer 031-744 6247.

För frågor av facklig karaktär är du välkommen att kontakta Peter Danielsson, IF Metall, på telefonnummer 031-744 6000 (växel).

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag undanbedes vänligen då vi sköter rekryteringen själva i enlighet med för denna rekrytering beslutad process.

St1 är ett ledande energiföretag inom petroleumbranschen som producerar och säljer drivmedel till privatpersoner och företag, flyg och sjöfart. Företagets vision är att utveckla och kommersialisera nya, fossilfria bränslen. Raffinaderiet på Hisingen tillverkar gasol, etanol, flygfotogen, bensin samt diesel och eldningsoljor med låg svavelhalt. Anläggningen är i drift 24 timmar per dygn, 365 dagar per år. Nära en tredjedel av den värme som tillförs produktionsanläggningarna återvinns och leds till Göteborgs fjärrvärmenät.

Alla producerade kvaliteter uppfyller ställda miljökrav. Vi utför ett aktivt miljöarbete och är certifierade enligt EMAS och ISO 14001. Hög säkerhet och effektiv användning av resurser har en direkt påverkan på vårt resultat och på vår miljö och är högt prioriterade inom St1.

Är du vår nästa kollega?

Välkommen att läsa mer om våra annorlunda arbetsplatser – På kontoret i Sundbyberg, raffinaderiet i Göteborg eller på någon av våra depåer som finns från Malmö i syd till Luleå i norr.

Hej, vill du ställa en fråga? Öppen chatt