Våra drivmedel:
1st REnewable Bensin 1st REnewable Diesel, bensin, diesel, och E85

Det ska vara enkelt för dig att tanka och att tanka rätt. Du behöver bara svänga in till oss och välja det drivmedel som är avsett för din bil. Vi tar hand om resten för att säkerställa att din bil får ett drivmedel av hög kvalitet med inblandning av förnybara biokomponenter så att klimatpåverkan blir mindre. Vi har som vision att vara ledande avseende tillverkning och försäljning av drivmedel som minskar utsläppen av fossilt CO2.

På vårt raffinaderi i Göteborg och vid depåer runt om i landet säkerställer vi att du får de bästa drivmedlen. I vår bensin och diesel blandar vi in förnybara biokomponenter. Det gör vi för att klimatpåverkan ska bli mindre och bidra till att Sverige ska nå sina miljömål och du som bilist ska kunna köra med godare samvete. Alla våra drivmedel uppfyller alla högt ställda krav samt svensk- och europeisk standard. Alla biokomponenter uppfyller hållbarhetskraven enligt lag om hållbarhetskriterier för biodrivmedel och flytande biobränslen. 

1st REnewable

Nu tar vi också första steget och lanserar en diesel med garanterat minst 50 % förnybart innehåll, marknadens högsta garanterade nivå. Samt en bensin med över 10 % inblandning av förnybara biokomponenter. Vi har döpt dem till 1st REnewable. 1st för att miljön alltid kommer först för oss. 1st för att vi tänker vara ledande i omställningen mot fossiloberoende och 1st för att det är våra första bensin och diesel med garanterat höga nivåer av förnybara råvaror. Dessa produkter finns nu på nio utvalda stationer i Göteborgsområdet,

Här hittar du 1st REnewable 
St1 Grepgatan, Angered

St1 Antenngatan, Frölunda

St1 Transportgatan, Hisingsbacka

St1 A Odhnersgata, Högsbo

St1 Gustav Dalénsgatan, Göteborg

St1 S:t Sigfridsgatan, Kallebäck

St1 Lammevallsgatan, Mölndal

St1 Hantverksvägen, Sisjön

St1 Bärby Bygdegårds väg, Säve

Här hittar du alla våra bensinstationer. Läs mer om 1st REnewable diesel och bensin och våra andra produkter genom att klicka på länkarna här i vänstermenyn.

All bensin, diesel och E85 som säljs på våra bensinstationer uppfyller de miljö- och funktionskrav som ställs på drivmedel som säljs i Sverige. Alla biokomponenter uppfyller hållbarhetskraven enligt Energimyndigheten