CRM-manager, kundlojalitet

Vill du jobba i ett företag som både vill och kan göra skillnad? St1 är ett modernt energibolag med visionen att vara den ledande producenten och försäljaren av CO2-medveten energi. Miljöfrågan är ständigt prioriterad hos oss och målet är att utveckla och erbjuda förnybara bränslen som har mindre miljöpåverkan.

I Sverige driver St1 drygt 480 St1- och Shellstationer, från Trelleborg i syd till Haparanda i norr.  Båda kedjorna erbjuder drivmedelsprodukter som uppfyller kundernas höga förväntningar och som utvecklats med förnybara och hållbara bioprodukter för att uppnå Sveriges högt ställda krav på minskad miljöpåverkan. Våra Shellstationer har butiker som är placerade i nära anslutning. 

Vi söker dig som:

Brinner för digital marknadsföring där kundlojalitet och kundnöjdhet är högt prioriterat. Älskar att grotta i siffror för att se mönster och förstå psykologin bakom kundbeteendet. Gillar att använda dina analytiska färdigheter för att påverka och förbättra. Om det här är du ska du absolut söka den här tjänsten! Här finns en unik möjlighet att påverka St1s erbjudande. För visst kan vi alla relatera till att man som konsument vill ha den smidigaste lösningen och bästa kundupplevelsen?

Med andra ord är detta en tjänst där analytikern i dig möter marknadsföraren i dig, med tyngd på kommersiell förståelse och en vilja att ständigt förbättra.

Som CRM Manager blir du en del av vår effektiva och engagerade marknadsavdelning på fem personer och rapporterar direkt till marknadschefen.

I denna rekrytering sammarbetar vi med Academic Search dit du är välkommen med din ansökan.