St1 söker skötselföretag till våra automatstationer i Södra Stockholm

Du driver verksamheten i egen rörelse på uppdrag av St1. Kanske har du redan idag ett mindre eget företag, men önskar att byta bana? Vi har krav på att huvuduppgiften i företaget är skötseluppdraget. Det är också viktigt att du som driver rörelsen är den som är skötselansvarig och utför servicebesöken på stationerna, därför är uppdraget oftast mest lämpat för ett enmansföretag med möjlighet till att ta in en vikarierande skötselansvarig vid behov.

Du kommer genom servicebesök att säkerställa funktionalitet, skötsel, skyltning och se till att marknadsplatsen följer våra visuella riktlinjer samt lagliga krav. Arbetet innebär omfattande resor i södra Stockholm där dina stationer finns. Du kommer ansvara för drift och underhåll av ca 20 st automatstationer under våra varumärken inom St1. 

Vi söker dig som är målinriktad, engagerad, har tekniskt intresse, praktisk läggning och mycket god datorvana. Du är noggrann och serviceinriktad. Självklart är det också viktigt att du, liksom vi, har ett stort kundfokus. Du genomför detaljerade egenkontroller av stationerna som säkerhetsställer att all utrustning är funktionell och att säkerhetskrav uppfylls. Vi har ett stort fokus på att stationerna ska vara rena och inbjudande för våra kunder. Ett öga för detaljer och en stolthet i att sköta våra stationer med omsorg är viktigt för både dig och oss.

Du måste ha B-körkort eftersom du kommer att ha en specialutrustad leasingbil för att klara dina arbetsuppgifter.

Hoppas du vill följa med oss på resan mot en fossilfri framtid & ett spännande uppdrag inom ditt område.

Din ansökan
För frågor kring uppdraget och rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Distriktschef Patrik Backman, 0703 288 23. Maila din ansökan, märkt med Södra Stockholm, senast 11 december till: ansokan.stationsverksamhet@st1.se

Välkommen med din ansökan!

Forest from above

Kan ett energibolag vara miljökämpar?

Fråga oss och svaret är ett rungande JA. St1 och Shell rymmer mer än 100 års erfarenhet av att driva stationer och en obotlig nyfikenhet på framtiden. Från bränslen som inte påverkar vårt klimat till hur morgondagens smarta påfyllningsstationer ska se ut.

St1s värdekedja och medarbetare möjliggör vår omställning

St1 är ett energibolag vars vision är att vara den ledande producenten och försäljaren av CO2-medveten energi. I vår visions anda forskar, producerar och investerar vi för att kunna förse våra kunder med CO2-medveten energi samtidigt som vi skapar positiv samhällspåverkan. Våra medarbetares ambitiösa arbeten förädlar hela tiden vår värdekedja till att ständigt bli mer hållbar.

Se filmen så får du en bra översikt om St1s värdekedja!