St1 Refinery AB söker instrumenttekniker med stort automationsintresse

-

St1 Refinery AB söke instrumenttekniker med stort automationsintresse

Har du utbildning inom elektronik, styr-och reglerteknik eller automation och arbetar idag inom processindustrin och är redo för nästa utmaning? 
Trivs du i en atmosfär där det är högt i tak och där du faktiskt kan påverka? 
Då har vi jobbet för dig!


Arbetsuppgifter:
Som Instrumenttekniker hos oss kommer du att ingå i ett sammansvetsat team beståendes av Instrumenttekniker, Elektriker och Styrsystemingenjörer. 
Här möts du av ett varierande och självständigt arbete som bland annat inkluderar felsökning, reparation och underhåll av fältbaserad instrumentutrustning av olika typ/fabrikat, samt på våra datorbaserade instrumentsystem. 
Även nymontage av instrumentutrustning och arbete med analysinstrumentering förekommer. 
Preventivt underhåll blir också en allt större del av vårt dagliga arbete. 
När erforderlig raffinaderikompetens är uppnådd ingår beredskap i tjänsten.


Vem är du?      

  • Vi vill att du har utbildning inom elektronik, styr-och reglerteknik eller automation. 
  • Några års erfarenhet från processindustrin är önskvärt. 
  • Kännedom om Honeywells reglersystem (Experion) Emerson, Siemens PLC system eller motsvarande system är meriterande. 
  • God kännedom om Micorsoft-office produkter är önskvärt eftersom dator är ett viktigt redskap i vårt arbete. 

Då arbetet präglas av teamarbete förutsätter vi att du har ordningssinne, god samarbetsförmåga och kan uttrycka dig väl på svenska. 
Du behöver också ett visst mått av nyfikenhet och fantasi för att kunna lösa problem. Du kommer att arbeta inom ett område där en ständig förändring sker. Att arbeta inom processindustrin ställer höga krav på skyddsmedvetenhet och därför ser vi också att du är en ansvarsfull person som alltid strävar efter att förbättra din och dina kollegors arbetsmiljö. 

Eftersom visst arbete sker utanför raffinaderiets omedelbara närhet krävs att du har körkort.


Vi erbjuder:

  • Ett utvecklande och spännande arbete i en bransch som är under stor förändring med flera spännande projekt
  • Bonuslön
  • Träningsmöjligheter, motionsbidrag samt subventionerad företagshälsovård
  • Föräldrautfyllnad av lön
  • Andel i företagets vinstandelsstiftelse m.m

Är Du intresserad?

Tjänsten är en tillsvidareanställning och ska tillsättas snarast. Urval sker löpande varför vi gärna ser att du ansöker så snart som möjligt. 

För frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta HR manager, Sarah Westas Björklund via mail: sarah.westas-bjorklund@st1.se. 
Din ansökan skickar du via ansökningsknappen.


St1 är ett finländskt energibolag som i sin verksamhet förverkligar sin vision om att vara den ledande producenten och försäljaren av CO2-medveten energi. Bolaget undersöker och utvecklar företagsekonomiskt lönsamma energilösningar som är skonsammare för miljön. St1:s energitjänster och produkter sträcker sig från vindkraft till det bioavfallsbaserade bränslet Refuel RE85 med höginblandning av etanol. Bolaget har sex produktionsanläggningar för bioetanol i Finland, ett raffinaderi i Göteborg och sammanlagt 1200 St1- och Shellstationer i Finland, Sverige och Norge. Bolaget har sitt huvudkontor i Helsingfors. 

St1 Refinery AB (fd Shell Raffinaderi AB) är ett av världens mest energieffektiva. På ST1 Raffinaderi, som är beläget på Hisingen, arbetar drygt 200 experter inom oljebranschen med produktion och underhåll av anläggningen. Raffinaderiet är verksamt dygnet runt, året runt. Raffinaderiet levererar fjärrvärme till Göteborgs stad och är sedan 1997 miljöcertifierat enligt EMAS och ISO 14001. Fjärrvärmen används till uppvärmning av 70,000 bostäder, vart fjärde hushåll i Göteborg, vilket möjliggörs av världens största anläggning för återvinning av avfallsvärme. Som arbetsgivare erbjuder vi bland annat bonuslön, utfyllnad av föräldraförsäkring vid barnledighet, träningsmöjligheter samt företagshälsovård.  

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag undanbedes vänligen då vi sköter rekryteringen själva i enlighet med för denna rekrytering beslutad process.