Cashkort is King.

Vill du betala dina drivmedelsköp kontant, eller ge bort en tank till barnbarnet som rullar ut sin första moppe på vägarna? I båda fallen är Cashkortet king! Nu kan du dessutom både beställa och ladda ditt Cashkort med ett enkelt knapptryck här nedan.

Ge bort ett Cashkort

Födelsedag, nybliven körkortsinnehavare, julklapp, studentpresent. Listan över tillfällen att fira kan göras lång. Cashkortet passar utmärkt att ge bort, oavsett om du ska fira någon eller vill använda kortet för att få bättre koll på familjens drivmedelsförbrukning. Vem du än väljer att ge bort ett Cashkort till – kom ihåg att lämna över det tillsammans med tillhörande pinkod!

Beställ/ladda Cashkort 

 


Tanka på både St1 och Shell

Cashkortet gäller för inköp av drivmedel på samtliga St1-stationer och inköp av drivmedel i betalterminal utomhus på samtliga Shellstationer i Sverige. Som om det inte vore nog kan du även skaffa och ladda kortet i butiken som ligger i anslutning till följande St1/Shell bensinstationer: Funäsdalen, Skärblacka, Järpen, Pajala, Reftele, Arjeplog, Rosengård, Tensta, Gårdstånga, Mullsjö, Fisksätra, Lycksele, Ed och Österbybruk.

 

Behåll ditt Cashkort - du kan ladda det om och om igen

Du kan ladda kortet hur många gånger som helst med valfritt belopp (dock minst 50 kr och max 2000 kr). Maximalt innestående saldo på ditt Cashkort är 2000 kr.

Var rädd om din pinkod

Vid införskaffande av kortet får du en tillhörande pinkod. Tack vare att Cashkortet har pinkod, är det ett riktigt säkert kontantkort/presentkort. Eftersom inga uppgifter om kortköparen registreras eller sparas, finns ingen möjlighet att skicka ut pinkoden på nytt så håll hårt i din pinkod och förvara den på ett säkert ställe (tänk dock på att inte förvara ditt Cashkort tillsammans med din pinkod)!

Allmänna villkor för Cashkort

 

  Beställ/ladda Cashkort