Exempel på karriärer

randi kvaloy_SE

St1 Norge

Randi Kvaløy

Randi har lång erfarenhet av verksamheten inom Shells servicestationer: För 25 år sedan började hon arbeta inom hennes fars företag vilket hon övertog för ett tiotal år sedan. Hon har en meritlista som en mycket framgångsrik handlare som har vunnit åtskilliga priser.

I början av 2017 gjorde Randi ett ordentligt karriärbyte när hon fick möjligheten att börja som St1s regionchef på norska västkusten. Nu samarbetar hon med nästan 30 Shell servicestationer – och hennes gedigna erfarenhet såväl som St1s arbetsmetoder kan återförsäljarna dra nytta av.

“Jag tycker det är nu dags för mig att göra något annat. Jag ville ha en ny typ av utmaning och det har jag fått hos St1. Efter att ha haft mitt eget företag så länge är det toppen att få se helhetsbilden också från företagets synvinkel”, säger Randi.  “Jag gillar verkligen att jobba för St1 där man får ta ansvar, och beslutsvägarna är så korta inom organisationen att man alltid får snabbt svar på frågor. Jag gillar också vår strategi – det är viktigt att vi tar rätt steg mot framtiden och blir ett energibolag istället för ett oljebolag.