Drifttekniker till St1s depå i Karlstad

 

 

Drifttekniker till St1s depå i Karlstad

Vill du jobba i ett företag som både vill och kan göra skillnad? St1 är ett modernt energibolag med visionen att vara den ledande producenten och försäljaren av CO2-medveten energi. Miljöfrågan är ständigt prioriterad hos oss och målet är att utveckla och erbjuda förnybara bränslen som har mindre miljöpåverkan.

St1 driver närmare 500 Shell- och St1-stationer runt om i Sverige. St1-stationerna är automatstationer och Shellstationerna är bemannade. Våra Shellstationer är placerade på strategiskt belägna platser med hög trafikgenomströmning.

Nu söker vi Två Drifttekniker till våran depå Karlstad. Depån är inne i en snabb utvecklingsprocess för att möta de behov som uppstår i samband med att produktmixen förändras mot användning av högre andel förnyelsebar energi. Du blir en viktig kugge i arbetet att skapa en arbetsplats där personalen kan trivas och utvecklas.

Har vi fångat ditt intresse? Då är du välkommen med din ansökan till Experis Manpower, som vi samarbetar med i den här rekryteringen.

Läs mer om befattningen som Drifttekniker med utökat ansvar och hur du ansöker här.

Läs mer om befattningen som Drifttekniker och hur du ansöker här.

Hej, vill du ställa en fråga? Öppen chatt