Palle Messman i Partille kammar hem det prestigefyllda priset - Årets Kundlöftesvärd & Affärsman.

bild på palle messman

Nu har årets Kundlöftesvärd & Affärsman korats. Det är Palle Messman som driver Välkommen in-butiken på marknadsplatsen vid Shellstationen i Partille som utsetts till Årets Kundlöftesvärd & Affärsman av St1, i konkurrens med 103 andra butiker i hela Sverige.

St1, som driver butikskedjan vid Shellstationerna under namnet Välkommen in, en kedja i förändring till en matdestination, under konceptet PLOQ – matfulness på väg, höll igår sitt årsmöte där det bland annat ingår prisutdelning till de butiker som utmärkt sig särskilt. Det främsta priset är utmärkelsen Årets Kundlöftesvärd & Affärsman som baseras på en rad parametrar, bland annat mätningar med hjälp av mystery shoppers, operationell excellens, försäljning, lönsamhet och inte minst ledarskapsförmåga.

- Palle har med sitt driv och engagemang lyckats med den fantastiska prestationen att på lite drygt ett år, som han varit verksam vår kedja, uppnå förflyttningar och toppresultat som gör honom till Årets Kundlöftesvärd & Affärsman. Palle har tydligt visat att man med rätt fokus kan skapa en marknadsplats där han tillsammans med sina Kundlöftesvärdar skapat en utomordentlig operationell standard, värdeskapande kundmöten och fantastisk lönsamhet. Palle har med glädje, engagemang, lyhördhet och stort affärsmannaskap lyckats skapa en fantastisk miljö som alla vill vara en del av. Och det är med hjärta och hjärna som han bjuder på allt han kan till sina kunder, medmänniskor, kollegor och vår fina kedja, säger Sofie Westman, Chef för butiksverksamheten på St1.

- Jag sätter stort värde i att skapa en miljö där människor ska trivas. Och min tes är att om vi Kundlöftesvärdar trivs med vårt jobb, kommer det att spilla över på allt vi gör. Allt från att säkra att vi har rena och fräscha toaletter till att bereda mat och bjuda varje kund på den bästa upplevelse vi kan. När jag kommer till butiken imorgon är en av de första saker jag ska göra att ge alla mina Kundlöftesvärdar en stor varm kram, säger Palle.

Palle har drivit Välkommen in-butiken i Partille sedan lite drygt ett år tillbaka. Palle har en gedigen matbakgrund där han bland annat tävlat i den prestigefyllda mattävlingen Årets Kock och har 35-års erfarenhet från hotell- och restaurangbranschen vilket passar utmärkt när man är en del av en kedja med tydligt matfokus.

Temat för kvällen var ”Ditt årtioende”
Foto: Albin Larsson, Kastanjstudios

St1 är ett modernt energiföretag med visionen att vara den ledande producenten och försäljaren av CO2-medveten energi. Stationsnätet i Sverige består av ca 480 stationer. Av dem är drygt 280 St1-stationer, drygt 100 servicestationer under varumärket Shell och ca 100 stationer är speciellt anpassade för tung trafik under varumärket Shell TruckDiesel. För mer information, se www.st1.se

arrow-right
Föregående
De djupa brunnarna i anknytning till St1s geotermiska pilotprojekt i Otnäs överlämnas till forskning

24.01.23

Nästa
Ny St1 Biogasstation i Strängnäs öppen för alla

01.06.23

Mer intressant läsning

Se alla inlägg