Premiär för vår nya app St1 Mobility

Ladda ner och tanka, få biltvätt värd 355 kr

TILL PREMIÄRERBJUDANDET!

Information till St1 Privatkortskunder

St1 Privatkort har upphört att gälla den 31 mars 2024.

Vi är så glada att du har ett St1 Privatkort och hoppas att kortet varit till belåtenhet! Men nu stundar nya tider då allt fler kunder väljer bort plastkort i plånboken. Därför satsar vi på St1 helhjärtat på att utveckla digitala tjänster som ska underlätta vardagen för våra kära kunder.

Ett sådant exempel är vår nya app St1 Mobility som inte bara låter dig tanka kortlöst och ger dig kvittot direkt i mobilen, utan också bjuder på app-unika rabatter och erbjudanden från tex Shell, PLOQ och Välkommen in! när det är dags för en paus längs vägen. 

Det går självklart också bra att fortfarande betala med valfritt bankkort.

Image of gas station

På våra St1-stationer har vi bara låga priser. Vi har inget mer att säga…

Vi erbjuder en sak, drivmedel med lågt pris, bensin, diesel och E85, det är vad som finns, punkt. Vi har inget mer att säga, även i dessa tider när utvecklingen av drivmedelspriserna påverkas av händelser i världen arbetar vi för att säkerställa att vi erbjuder lågt pris.

Tack vare våra lokala prisspioner som tillsammans gör över 1.000 kontroller per dag, kan vi ha lågt och konkurrenskraftigt pris på alla våra 270 St1-stationer i Sverige. Med moderna betalningslösningar som vår St1 Mobility-app och blippmöjligheter på alla våra stationer är det alltid tryggt, snabbt och vansinnigt smidigt att tanka billigt hos oss. Här på hemsidan visar vi ett urval av våra stationers priser - där vi bara har låga priser.

timelapse of st1 24 -7

Välkommen till St1 dygnet runt

Genom hela vår värdekedja pågår ständig aktivitet. Från den sena produktionen i vårt raffinaderi till morgonleveransen som rullar in på en kunddepå hela vägen till att du tankar bilen inför en kvällsrutt, på väg norrut med det färgglada norrskenet i backspegeln.

Ja, vid varje givet ögonblick får vi på St1 människor och företag i rörelse. Och genom att återinvestera i förnybara drivmedel, driver vi även energiomställningen och arbetar lika aktivt dygnet runt mot vår vision att vara den ledande producenten och försäljaren av CO₂-medveten energi. Så oavsett var du befinner dig, närsomhelst på dygnet, står vi redo att ta emot dig.

Tanka till lågt pris på St1

På St1 tankar du billig bensin, diesel och E85/etanol.

Varje dag jobbar vi hårt för att du ska kunna tanka billigt. Därför har vi cirka 300 "prisspioner" över hela landet som gör runt 1 000 priskontroller varje dag. Våra lokala priser justeras ständigt så att de är konkurrenskraftiga. Här ser du ett urval av våra bensinstationer med lågt pris från vår senaste uppdatering. 

Trygghet, snabbhet och app-unika erbjudanden!

I vår bransch var vi på St1 först ut på den svenska marknaden med en app som förenklade tankningen för våra kunder. Med St1 Mobility tar vi ett steg längre och ger dig en än mer mobilare vardag.

Forest from above

Kan ett energibolag vara miljökämpar?

Fråga oss och svaret är ett rungande JA. St1 och Shell rymmer mer än 100 års erfarenhet av att driva stationer och en obotlig nyfikenhet på framtiden. Från bränslen som inte påverkar vårt klimat till hur morgondagens smarta påfyllningsstationer ska se ut.

game changer report 2022

Game Changer Report 2022

Trots de svåra tider vi befinner oss i, har vårt arbete med att omvandla vår värdekedja mot större hållbarhet fortsatt, allt enligt vår färdplan för energiomställningen. Med den färdplanen har vi bundit samman vår vision – att vara den ledande producenten och säljaren av CO2-medveten energi – med våra strategiska fokusområden på kort och medellång sikt, och våra planer för kommande år, säger vår VD, Henrikki Talvitie. 

Läs mer om hur vi arbetar för att ersätta fossil energi med förnybara och koldioxidneutrala alternativ i vår nyligen publicerade integrerade årsrapport, Game Changer 2022.

Viktig information

Våra tankar går till det ukrainska folket.
Vi är förenade med länderna där vi verkar och finns, Finland, Sverige, Norge och Storbritannien och fördömer Rysslands invasion av Ukraina. Vi på St1 har ingen verksamhet i Ryssland. Vi har ett eget raffinaderi i Göteborg där vi producerar våra drivmedelsprodukter som säljs på våra stationer. Råvaran som används är främst råolja som produceras i Nordsjön, vi använder inte rysk råolja.

Kontakta oss på St1

Chatta med oss

HELGFRIA VARDAGAR 08:00-17:00

Chatta med oss här för att få snabbt svar.

Skicka ett mail

Skicka ett mail till vår kundservice på:

kundservice@st1.se

Ring till oss!

HELGFRIA VARDAGAR 08:00-17:00

Du når kundservice på 0771 369 369 

Spärra kort dygnet runt på telefonnummer 020 46 17 70